Community blog: Blijf cool met Jaargetijden

De Sims 4 Jaargetijden

De Sims 4 Jaargetijden komt eraan. Nadat we de lente en zomer al voorbij hebben zien komen wordt er nu een community blog geweid aan de herfst en winter.

Blijf cool met Jaargetijden

Hoi Simmers!

Het De Sims 4 Jaargetijden Expansion Pack staat voor de deur en we willen jullie laten weten wat je in elk jaargetijde zo’n beetje kunt verwachten. We hebben het al even over de lente en zomer gehad, maar nu is het tijd om de open haard aan te steken, een pot thee te zetten en de bladeren van de bomen van de buren te zien verkleuren. We gaan namelijk naar de herfst en winter vol gezelligheid en warmte.

Prik een datum

Een van de belangrijkste onderdelen van dit uitbreidingspakket is de kalender. Hoog tijd om die eens nader te bekijken! Op de kalender staan alle aanstaande feestdagen. Elke feestdag bevat een aantal tradities om te voltooien zodat je Sim nog meer uit de feestvreugde haalt. Daarnaast kunnen Sims dankzij de weersvoorspellingen alvast iets plannen. Je ziet ook het schema van het huishouden van je Sims, zoals wanneer ze naar hun werk moeten. En om nog meer te plannen, staan ook de verjaardagen van de Sims op de kalender. Dus trek een fles nectar open en haal alles uit de feestdagen. Want een voorbereide Sim, is een gelukkige Sim.

Simmers, zet de oven maar aan

Als de kou binnenrolt, is het tijd voor een aantal feestdagen! Oogstfeest valt in de herfst wanneer Sims hun beste vrienden en familie uitnodigen voor een groots eetfestijn. Sims kunnen hun huis versieren voor deze speciale dag, een kalkoen in de oven zetten en een aantal lekkernijen bereiden voor de hele bende. Ruimte voor een extra gast? Het kan zijn dat je een strooien vriendje tegenkomt die speciaal voor jouw tuin is gemaakt.

Als de winter naar de stad komt, is het tijd voor het Winterfeest! Versier huizen met behulp van het feestdagenpakket en de decoratiekist, geef cadeaus, nip van warme chocolademelk en nog veel meer. Zorg ook dat je het speciale bezoek van Vadertje Winter niet misloopt. Hij zal heel wat feestvreugde verspreiden.

De Sims 4 Jaargetijden

Brr, koud buiten

Het zou geen herfst of winter zijn zonder een aantal koudere activiteiten. Voor de allereerste keer in De Sims 4 kun je nu ook schaatsen. Kunstjes, pirouetten en beschamende valpartijen staan je Sims te wachten als je de ijsbaan neerzet. Daarnaast kunnen Sim zich wapenen met mutsen en handschoenen en dan naar buiten gaan om een sneeuwmaatje en sneeuwengelen te maken.

De Sims 4 Jaargetijden

Over gebeurtenissen gesproken, zijn je Sims klaar om echt verliefd te worden? Avontuurlijke Sims kunnen, ahum , hun gevoelens voor elkaar kenbaar maken in een stapel bladeren! Je zult ze waarschijnlijk een tijdje aan willen laten rommelen . (En zo zijn er nog veel meer leuke dingen te verzinnen.)

Zoals je misschien al verwacht, brengt de winter ook een aantal niet-zo-leuke-dingen met zich mee. Het is namelijk ijskoud! En zonder de juiste kleding zullen je Sims vernikkelen van de kou. Dus zorg dat je ze goed inpakt als ze langere tijd naar buiten gaan. Als je dat niet doet, worden je Sims aardig blauw. Letterlijk. Hoe kouder ze het krijgen, hoe meer kans ze lopen op een bezoekje van Magere Hein. Brrrr.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *