Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Jaargetijden

Eerste afbeeldingen van de kalender uit De Sims 4 Jaargetijden

Zoals ook in de community blog van eerder deze week te lezen valt, komt De Sims 4 Jaargetijden met een kalender. Op die kalender zie je bijvoorbeeld al je werktijden, maar ook bijvoorbeeld welke feestdagen wanneer komen en wat voor voorbereidingen je daarvoor moet treffen. Ondanks deze informatie wisten we nog niet hoe het eruit zou gaan zien, dus heeft SimGuruEmory verschillende afbeeldingen ervan getoond. De afbeeldingen zijn vooral nog als teaser bedoeld en tonen dus nog niet alles, maar het geeft in ieder geval al een eerste impressie.

Klik op de afbeeldingen om ze op volledige grootte – wat nog altijd niet heel groot is – te bekijken.

Een gedachte over “Eerste afbeeldingen van de kalender uit De Sims 4 Jaargetijden”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>