Eerste afbeeldingen van de kalender uit De Sims 4 Jaargetijden

Kalender

Zoals ook in de community blog van eerder deze week te lezen valt, komt De Sims 4 Jaargetijden met een kalender. Op die kalender zie je bijvoorbeeld al je werktijden, maar ook bijvoorbeeld welke feestdagen wanneer komen en wat voor voorbereidingen je daarvoor moet treffen. Ondanks deze informatie wisten we nog niet hoe het eruit zou gaan zien, dus heeft SimGuruEmory verschillende afbeeldingen ervan getoond. De afbeeldingen zijn vooral nog als teaser bedoeld en tonen dus nog niet alles, maar het geeft in ieder geval al een eerste impressie.

Klik op de afbeeldingen om ze op volledige grootte – wat nog altijd niet heel groot is – te bekijken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

  1. Als ik dit pakket heb ga ik Animal Crossing feestdagen op die kalender zetten! (Ik ben fan van Animal Crossing… en Sims natuurlijk)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *