Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Jaargetijden en De Sims 4 Jungle Avonturen

SimGuruGeorge toont onweer in Selvadorada

Ook Selvadorada, de wereld uit De Sims 4 Jungle Avonturen, krijgt te maken met het weer uit De Sims 4 Jaargetijden. In een tweetal korte video’s laat SimGuruGeorge daarom zien hoe het weer in Selvadorada kan omslaan en hoe onweer eruitziet.

Een gedachte over “SimGuruGeorge toont onweer in Selvadorada”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>