Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

Interneticoonhobby nu tijdelijk te verdienen in De Sims Mobile

De Sims Mobile heeft er weer een nieuwe hobby bij: interneticoon. Vergelijkbaar met de pianohobby kun je interneticoonhobby enkel vrijspelen door een erfstuk, de antieke webcam, te verzamelen. Je moet het alleen wel snel doen: het erfstuk is namelijk enkel te ontgrendelen via het voltooien van achttien verschillende opdragen waarvoor de rest van het weekend de tijd hebt. Voor acht euro kun je het erfstuk inclusief wat andere voorwerpen echter ook in een keer aanschaffen.

Interneticoon

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>