De Sims 4 Galerij komt naar de console

De Sims 4 Galerij

De online Galerij was iets dat de console versies van De Sims 4 nog miste. Gelukkig gaat daar nu verandering in komen: SimGuruDuke heeft vandaag namelijk een eerste screenshot getoond van de Galerij op console. Daarbij vermeldt hij ook dat de Galerij al bij de volgende update beschikbaar zal komen, dus lang hoeven we er niet op te wachten!

De Sims 4 Galerij

Voor wie het niet weet; de Galerij is de plek waar Simmers hun creaties kunnen delen met de rest van de wereld. Met name als er straks meerdere pakketten uitkomen is het altijd fijn om even zo een bepaalde kavel te kunnen downloaden in plaats van alles zelf te moeten maken.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *