Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Galerij komt naar de console

De online Galerij was iets dat de console versies van De Sims 4 nog miste. Gelukkig gaat daar nu verandering in komen: SimGuruDuke heeft vandaag namelijk een eerste screenshot getoond van de Galerij op console. Daarbij vermeldt hij ook dat de Galerij al bij de volgende update beschikbaar zal komen, dus lang hoeven we er niet op te wachten!

De Sims 4 Galerij

Voor wie het niet weet; de Galerij is de plek waar Simmers hun creaties kunnen delen met de rest van de wereld. Met name als er straks meerdere pakketten uitkomen is het altijd fijn om even zo een bepaalde kavel te kunnen downloaden in plaats van alles zelf te moeten maken.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>