Community blog: De Sims 4 Ouderschap en De Sims 4 Kinderkamer Accessoires komen naar de Console

De Sims 4 Ouderschap

Uit de weg volwassen Sims. Op 19 juni 2018 komen er twee nieuwe pakketten* uit voor De Sims4 Xbox One en PlayStation 4, en daarin staan kinderen en tieners centraal! Als voorproefje om je ouderlijke instincten op te wekken zie je hieronder drie leuke punten van elk pakket.

De Sims 4 Ouderschap

De Sims 4 Ouderschap

Karakterwaarden

Kinderen opvoeden in De Sims 4 is nog nooit zo intens geweest. In dit pakket zijn de keuzes die je maakt bij het grootbrengen van kinderen tot volwassen Sims echt van invloed! Naarmate je je ouderschapsvaardigheden aanscherpt zijn er vijf karakterwaarden die kunt ontwikkelen in je kinderen en tieners: manieren, emotionele beheersing, empathie, verantwoordelijkheid en conflictresolutie. Wanneer je je kinderen een standje geeft of prijst, afhankelijk van je opvoedstijl, zullen ze zich beter gedragen.

Familie telt

Op zoek naar activiteiten voor het hele gezin? Geen probleem! Jouw scholieren komen thuis met schoolprojecten die ze thuis in elkaar moeten zetten. Ouders kunnen zich ook aanmelden als vrijwilliger op school en kunnen gebeld worden als hun kind zich in de nesten heeft gewerkt. De antwoorden die je geeft zijn weer van invloed over die karakterwaarden waar we het over hadden. O, en vergeet niet om ervoor te zorgen dat je kinderen altijd netjes op tijd thuis zijn. Zo hou je je gezin bijeen. Kinderen hebben immers duidelijke grenzen nodig.

Emotioneel en in de war

Net als wij hebben kinderen en tieners hun emoties niet altijd in bedwang, en dat kan van invloed zijn op hun humeur en activiteiten. Voor sommige Sims betekent dat veel drama en de hele dag luide muziek. Anderen worden neerslachtig, en je kunt ze dan alleen opvrolijken met bepaalde dingen. (draag bijvoorbeeld een berenkostuum.) Met andere woorden, zet je schrap want er staat je heel wat te wachten!

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires*

Kinderspel

Je kunt je kinderkamers van onder tot boven onder handen nemen. Met stickers op de muur, posters, papieren lampionnen en speelgoedkisten kun je er een leuke en comfortabele omgeving van maken. Voeg dan meteen ook een boekenplank toe om de fantasie (en de rapportcijfers) van je kleintjes te prikkelen, en aan een knutseltafel kunnen ze tekenen, schrijven en, je raadt het al… knutselen. En vergeet Bosley Bot de robot niet!

Pas maar op, je volwassen Sims zouden zomaar jaloers kunnen worden op de kinderkleding die je krijgt in dit pakket. T-shirts met plaatjes? Check. Gescheurde spijkerbroeken met verschillende patronen en kleuren? Ja. Schattige rokjes? Reken maar van yes. Je kindjes kleden was nog nooit zo leuk!

Opleiding tot professioneel gamer

Terwijl je kind sociale vaardigheden ontwikkelt, kun je het poppentheater gebruiken! Daar kunnen tal van magische verhalen opgevoerd worden en met hogere vaardigheid kan je kind er meer ontgrendelen Wordt het een detectiveverhaal, een avontuur in de natuur of zelfs iets over monsters? De keuze is aan jou! Over monsters gesproken, we kunnen niet verder gaan zonder je te vertellen over Leegtewezens! De kamer van je kind inrichten is heel erg leuk, en het is de perfecte plek voor Strijdstation Leegtewezens. Kinderen kunnen dit competitieve kaartspel oefenen en het opnemen tegen hun vriendjes. Je kunt in de wereld van jouw Sims twintig kaarten vinden, en het doel is om jouw Leegtewezen als winnaar uit de bus te laten komen. Liefhebbers van minispellen kunnen hun zich uitleven! Dit wordt leuk.

Wat is jouw opvoedstijl? Streng maar rechtvaardig? Overladen met liefde? Je kunt je kleine Sims opvoeden zoals jij dat wil en hun kamers naar wens inrichten met De Sims 4 Ouderschap en De Sims 4 Kinderkamer Accessoires, verkrijgbaar voor PlayStation4 en Xbox One vanaf 19 juni 2018.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *