Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Jaargetijden

Herhaling De Sims 4 Jaargetijden livestream

Benieuwd naar De Sims 4 Jaargetijden? Bekijk dan hier de officiële livestream van het uitbreidingspakket.

Vanavond krijgen we De Sims 4 Jaargetijden voor het eerst écht te zien tijdens de eerste (en overigens ook enige) livestream van het vijfde uitbreidingspakket. Aangezien we inmiddels nog maar een week te gaan hebben tot de release, maakt dit het dé ideale manier om erachter te komen of het pakket iets voor je is of niet. Je kunt hieronder live meekijken via onze site en anders kun je ook terecht op Twitch.

De livestream begint vanavond op 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt ditmaal twee uur. SimGuruRomeo zal de livestream leiden en heeft daarbij gezelschap van SimGuruRad, SimGuruEmory en SimGuruGeorge. Mocht je vanavond niet live kunnen meekijken, dan vind je in deze post na afloop de herhaling.

Update: de herhaling staat online.

2 gedachtes over “Herhaling De Sims 4 Jaargetijden livestream”

  1. Luc Nefario en Freekje

    Je kunt eigen feestdagen maken en zelf tradities kiezen! SUPER COOL! Dit pack ga ik zekers te weten kopen! Dan kan ik Independence Day namaken in de Sims! En Animal Crossing feestdagen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>