Herhaling De Sims 4 Jaargetijden livestream

De Sims 4 Jaargetijden

Vanavond krijgen we De Sims 4 Jaargetijden voor het eerst écht te zien tijdens de eerste (en overigens ook enige) livestream van het vijfde uitbreidingspakket. Aangezien we inmiddels nog maar een week te gaan hebben tot de release, maakt dit het dé ideale manier om erachter te komen of het pakket iets voor je is of niet. Je kunt hieronder live meekijken via onze site en anders kun je ook terecht op Twitch.

De livestream begint vanavond op 20:00 uur Nederlandse tijd en duurt ditmaal twee uur. SimGuruRomeo zal de livestream leiden en heeft daarbij gezelschap van SimGuruRad, SimGuruEmory en SimGuruGeorge. Mocht je vanavond niet live kunnen meekijken, dan vind je in deze post na afloop de herhaling.

Update: de herhaling staat online.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Geweldig! in een woord fascinerend dit nieuwe pack! Heel lang op gewacht en nu is het er bijna!
    Thanks EA you are great together!

  2. Je kunt eigen feestdagen maken en zelf tradities kiezen! SUPER COOL! Dit pack ga ik zekers te weten kopen! Dan kan ik Independence Day namaken in de Sims! En Animal Crossing feestdagen!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *