De Sims 4 Ouderschap en Kinderkamer Accessoires zijn nu beschikbaar op de console

De Sims 4 Ouderschap

Vandaag zijn de volgende twee pakketten op de console uitgebracht: het game pack De Sims 4 Ouderschap en het accessoirespakket De Sims 4 Kinderkamer Accessoires. Net zoals op de pc kosten de pakketten respectievelijk 20 euro en 10 euro.

Als familie het belangrijkste in je leven is, dan wil je vast horen dat De Sims™ 4 Ouderschap* en De Sims™ 4 Kinderkamer Accessoires* nu verkrijgbaar zijn voor PlayStation® 4 en Xbox One! Laten we snel bekijken wat je kunt verwachten van deze geweldige pakketten.

De Sims 4 Kinderkamer Accessoires

Als kind had je vast je favoriete knuffel, waarvan je meer hield dan wat dan ook ter wereld. Maar weet je wat jouw kleine Sims krijgen? Een kamer vol knuffels en meer speelgoed! Dankzij De Sims 4 Kinderkamer Accessoires kun je de levens van jouw kleine Sims vullen met leuk speelgoed, vermaak en slaapkamerdecoraties waarop zelfs jij jaloers zou zijn geweest.

Niet alleen kun je de ultieme kinderkamer inrichten, je kunt het helemaal naar de zich ontwikkelende wens van jouw kids doen. Je kunt de nieuwe voorwerpen en muurversieringen voor slaapkamers zo vaak vervangen als nodig is om bij te houden wat je kinderen wel en niet ‘cool’ vinden. Onze persoonlijke favorieten zijn de muurdecoraties voor elk van de verzamelbare monsters uit Leegtewezens.
Nu we het toch over Leegtewezens hebben: terwijl de vriendjes van jouw kids die vette kamer bekijken, kunnen jonge Sims elkaar bestoken in een potje op het strijdstation van Leegtewezens. Je kunt in de wereld van jouw Sims twintig kaarten vinden, en het doel is om jouw Leegtewezen als winnaar uit de bus te laten komen.

Als jouw kleine Sim liever zijn of haar verbeeldingskracht gebruikt om verhalen te vertellen, kunnen jullie allemaal plaatsnemen voor een magisch avontuur in het poppentheater. Er kunnen vijf verschillende verhalen verteld worden om het publiek van het poppentheater mee op avontuur te nemen terwijl jouw kind de sociale vaardigheid ontwikkelt. Als dat niet genoeg zou zijn om iedereen in de ban te houden, kun je altijd nog de Tiener Pop radiozender of het kanaal Tiener-TV opzetten.

Terwijl jouw kids genieten van hun kamer en van het vermaak, kun jij je bezighouden met een van de leukste activiteiten voor ouders: kleding kopen! Er zijn tal van nieuwe outfits om uit te kiezen en tegemoet te komen aan de ontluikende smaak van je jongelingen.

De Sims 4 Ouderschap

Met dit ouderschapspakket kun je nog beter zorgen voor en banden scheppen met de familie van je Sims. Pak allereerst een lekkere lunch in voor je kids, zodat ze genoeg energie hebben voor een hele dag kennis vergaren. En als ze later op de dag thuiskomen met alweer een schoolproject, kun je ze helpen om wat extra punten te verdienen. Ze kunnen kiezen uit verschillende projecten om te voltooien, zoals het zonnestelsel, een mini-teslaspoel, een architecturele brug, een kartonnen kijkdoos van een kasteel of een tweetrapsraket van een fles, waarvan zelfs de meest geleerde raketwetenschapper onder de indruk zou zijn.

Of je een strenge of losse ouder wil zijn moet je zelf bepalen. Maar wat je ook kiest, het kan een blijvende invloed hebben op je familie en hoe je kinderen zich ontwikkelen tot volwassenen.

De Sims 4 Ouderschap

Iedereen weet dat het ouderschap een uitdaging is, zelfs in De Sims 4! Maar als je die heerlijke knuffels van familieleden krijgt en zo nu en dan een dankjewel van je humeurige tiener, dan is het allemaal de moeite waard geweest. En de ware uitbetaling volgt wanneer je ziet hoe je kids opgroeien tot volwaardige Sims, met de wijsheden die jij ze bijgebracht hebt.

Dus of je nou de familieband wil versterken of je eigen jeugd opnieuw wil beleven, De Sims 4 Ouderschap en De Sims 4 Kinderkamer Accessoires moet je zeker hebben. En als je écht in een zorgzame bui bent, kun je de grote zwangerschapsupdate in The Sims FreePlay bekijken. Die is vandaag op 19 juni 2018 gelanceerd!

De Sims 4 Ouderschap en De Sims 4 Kinderkamer Accessoires zijn nu verkrijgbaar voor PlayStation4 en Xbox One.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *