De Sims 4 Honden en Katten komt naar de console

De Sims 4 Honden en Katten

Het kondigde zich gisteren eigenlijk al aan, maar nu is het ook officieel: De Sims 4 Honden en Katten komt namelijk naar de console. Het vierde uitbreidingspakket is inmiddels al driekwart jaar op de pc en komt over ruim een maand, op 31 juli 2018, ook op de PlayStation 4 en Xbox One uit. Het is daardoor nog wel eventjes wachten, maar zo weten we in ieder geval dát het komt.

De Sims 4 Honden en Katten komt naar console

Er komt iets nieuws naar console, en het heeft een zacht vachtje! De Sims 4 Honden en Katten is verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One vanaf 31 juli 2018. Voor je je zuurverdiende haarballen ophoest, willen we je een voorproefje geven van wat je verwachten kunt van dit superschattige pakket.

De Sims 4 Honden en Katten

Perfecte huisdieren

Met de handige Creëer-een-Huisdier tool heb je tal van aanpassingsmogelijkheden om het huisdier van je dromen te creëren. Je kunt kiezen uit een eindeloze hoeveelheid katten- en hondenrassen of er twee combineren om het perfecte vuilnisbakkie te maken. En als je nog meer nodig hebt voor het perfecte resultaat, probeer dan de verffunctie. Het maakt niet uit of je alleen een paar vlekjes of een felgekleurde neus wil toevoegen of een sjabloon wil gebruiken om een ingewikkeld patroon te tekenen, met deze functie is het eenvoudig en leuk. Maar er is meer. Tromroffel… . . We hebben ook kostuums voor je honden en katten! Wat zeg je nou? Wil je je pup laten zwemmen met een haaienpakje aan? Geen probleem, en zo is er nog veel meer leuks te doen!

Eigenschappen, training en heel veel plezier

Zodra je je huisdier gecreëerd hebt en je naar Leven gaat, zul je ontdekken dat dit de expressiefste, interessantste en bijzonderste huisdieren zijn die je ooit gemaakt hebt. Eigenschappen maken elk dier uniek, maar alleen de beste baasjes zullen de angsten, wensen en meer van hun huisdieren herkennen. Katten verbergen zich van honden door op de koelkast te klimmen en vanuit de hoogte naar hun baasjes te loeren. Echte hondenliefhebbers kunnen hun harige schatjes trainen om steeds moeilijkere trucjes uit te voeren, maar ook gewoon lekker gaan wandelen om de pootjes te strekken en achter vogels aan te jagen in de nieuwe wereld van Brindleton Bay. Wat een brave hond!

De Sims 4 Honden en Katten

Word de dierendokter

Zodra je je puppy getraind hebt en de voermachine voor je kat helemaal goed geprogrammeerd is (weer iets waar je je geen zorgen meer over hoeft te maken), kan jouw Sim de plaatselijke dierenartsenpraktijk kopen om er zelf aan het werk te gaan. Je raadt het al. Je kunt je eigen dierenkliniek runnen, slimme medewerkers in dienst nemen, diagnoses stellen en operaties uitvoeren om het welzijn van de dieren uit de buurt te verbeteren (en een paar Simdollars te verdienen).

Er komen harige vriendjes, een leuke carrière en een nieuwe wereld naar Xbox One en PlayStation 4! Of jij zelf nou al een huisdier hebt of niet, De Sims 4 Honden en Katten is een hele speciale manier om te laten zien hoeveel jij van die harige viervoeters houdt. En laten we eerlijk zijn, het is een stuk minder gedoe dan in het echte leven. Welke verhalen vertel jij over jouw Sims en hun nieuwe, viervoetige vriendjes?

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *