De Sims 4 Honden en Katten vanaf nu verkrijgbaar op de console

Brindleton Bay
Tal van stijlen hielpen Brindleton Bay tot leven komen.

Naast de nieuwe update voor De Sims 4 op de pc staat vandaag ook nog in het teken van de release van De Sims 4 Honden en Katten op de console!

De Sims 4 Honden en Katten is het vierde uitbreidingspakket van De Sims 4 (na Stedelijk Leven en Aan het Werk het derde op de comsole) dat afgelopen jaar uitgebracht werd op de pc. Zoals als de naam al weggeeft, draait het hierbij om de toevoeging van honden en katten. Hoewel ze niet meer zelfstandig te besturen zijn, is er meer aandacht besteed aan de dynamiek en het realisme van de huisdieren. Dat maakt de gameplay zeker in het begin ietwat onwennig, maar komt de game zeker ten goede zoals ook te lezen valt in onze review.

Nieuw is dat huisdieren ditmaal ook ziek kunnen worden. Na een diagnose van de dierenarts, de nieuwe zaak die je Sims kunnen openen, kun je je huisdieren genezen. De dierenarts werkt daarmee vergelijkbaar met bijvoorbeeld het runnen van een restaurant uit De Sims 4 Uit Eten en wordt verder uitgelicht in de onderstaande blog.

Honden en Katten is nu uit op console

Nou, het werd tijd, console-liefhebbende Simmers. De Sims™ 4 Honden en Katten is nu beschikbaar op Xbox One en PlayStation 4! Het leven van je Sims kan nu verrijkt worden met een paar harige vrienden. We kunnen niet trotser zijn om dit met jullie te delen. En aangezien je nieuwe makkertjes wel eens ziek zullen worden, willen we je meteen op de hoogte stellen van de nieuwste en gaafste carrière ooit: dierenarts!

De Sims 4 Honden en Katten

Diagnose: schattig

In deze uitbreiding kunnen je Sims een dierenartsenkliniek openen en ziektes genezen zoals vlooien, verguldedarmstoornis en gevorderde moerasmond (getverderrie). Je kan de kliniek ontwerpen in de eigen persoonlijke stijl van je Sims en zelfs personeel inhuren om de instroom van patiënten bij te houden.

Sims kunnen hun dierenartsvaardigheid blijven verbeteren, totdat ze de beste dierendokter in de hele stad zijn geworden. Als eerste gaan we naar de onderzoekstafel. Hier moet je Sim het stressniveau van patiënten vaststellen en een aantal onderzoeken uitvoeren om te bepalen wat er aan de hand is. Zodra je de diagnose hebt gesteld, kun je de behandeling uitvoeren en de betaling innen.

Of je kunt een schot voor de boeg nemen om te kijken waar dat toe leidt. Maar kijk uit! Als je de verkeerde behandeling toepast, kost dat je Sims waardevolle tijd en Simdollars en zit je met een zwaar gestreste patiënt. Iedereen die in het echt een kat heeft, weet dat dat heel snel kan gebeuren. Dat arme haarballetje.

Ik heb 100 milliliter plezier nodig!

Voor sommige behandelingen heb je niet genoeg aan een onderzoekstafel en moet er geopereerd worden. Maak je geen zorgen! Jouw kliniek kan over een robuust operatiestation beschikken waar ingewikkelde behandelingen kunnen worden uitgevoerd. Je Sim kan dieren ook laten castreren en steriliseren of de castratie of sterilisatie weer terugdraaien. Het terugdraaien van een sterilisatie kan van pas komen als je besluit om meer puppy’s of katjes te kweken. GAHH, AL DIE PUPPY’S EN KATJES! Helaas moeten ze dan wel een lampenkapkraag dragen, maar dat is maar van korte duur.

Als ze geen patiënten hebben, kunnen je Sims ook unieke medicijnen maken (of personeel opdracht geven dat te doen) om in een medicijnautomaat te verkopen, op hun eigen dieren toe te passen of op de onderzoekstafel toe te dienen om patiënten te kalmeren. Er is altijd iets te doen om je patiënten te helpen! Er valt zoveel te ontdekken bij de dierenarts en er zijn zoveel manieren om de ervaring naar jouw voorkeuren aan te passen.

Je kan zoveel nieuwe dingen doen in Sims 4 Honden en Katten. En spelers die ervan houden om Simdollars te verdienen en verhalen te vertellen, hebben nu een geweldige manier om dat te doen: als dierenarts. Ben je klaar om onze vierpotige familieleden te helpen?

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *