De Sims 4 Wasgoed Accessoires komt deze maand naar de console

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Na de teaser van gisteren is er nu ook de officiële bevestiging: De Sims 4 Wasgoed Accessoires wordt het volgende pakket dat op de PlayStation 4 en Xbox One uit zal komen. De releasedatum staat gepland op 14 augustus 2018, dus nog een kleine twee weken vanaf nu.

Voor meer informatie over De Sims 4 Wasgoed Accessoires is er de onderstaande trailer met community blog uitgebracht. Aangezien het accessoirespakket is gemaakt op basis van keuzes van de community kan het tevens interessant zijn om meer te lezen over dat precieze ontwerpproces.

En ja, om de een of andere reden gebruikt men alweer/nog steeds Wasdag. Die discussie hebben we al gehad en het is formeel ook de juiste benaming van het pakket (Laundry Stuff tegenover Laundry Day Stuff), maar het Nederlands wijkt officieel gewoon af. Het zou me dus niet verbazen als dat straks nog een paar patches kost om op te lossen op de consoles.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires komt naar consoles

Hebben je Sims genoeg van die stinkende sokken en modderige broeken die door het huis slingeren? Kijken ze ernaar uit om frisse, warme kleren te vouwen die net uit de wasdroger zijn gekomen? Pas maar op, vlekken, want De Sims 4 Wasgoed Accessoires komt op 14 augustus 2018 naar de Xbox One en PlayStation 4!

Een saluut aan Simmers

Dit pakket is best speciaal. Niet alleen omdat er leuke dingen voor je Sims in zitten, maar ook omdat hij in samenwerking met onze geweldige community is gemaakt! Spelers van De Sims 4 op pc hebben gedurende zes maanden meegedaan aan zes enquêtes, meebepaald wat er in het pakket is komen zitten (van het thema tot de gameplay) en zelfs meegeholpen om een naam te bedenken! We vonden het fantastisch om met de community samen te werken en zijn dan ook ontzettend blij met het eindresultaat.

De Sims 4 Wasgoed Accessoires

Hou het schoon

In De Sims 4 Wasgoed Accessoires kunnen Sims van het meest ontspannende klusje genieten dar er is: de was! Ze kunnen gloednieuwe wasmachines en wasdrogers in hun huizen installeren, om hun kleren schoon en fris te houden. Sims die liever van de buitenlucht genieten, kunnen ook een wastobbe gebruiken en de kleding dan aan de waslijn ophangen om hun harde werk in alle rust te bekijken. Wat is dat toch lekker zen.

Achtertuin-boho

Houden je Sims niet van de was doen? Maak je geen zorgen. Transformeer hun huis in een rustieke verblijfplaats en laat ze zich één voelen met de natuur met een decor dat is geïnspireerd op het platteland. Richt het in met voorwerpen zoals houten tafels, gevlochten meubilair, kleurrijke kleden en bloemenmanden.

Om deze sfeer van het platteland aan te vullen, doen we er ook een paar nieuwe outfits bij. Denk aan rustgevende outfits met bloemenpatronen en spijkerstof. Juist, die. Ze krijgen er ook een paar moeiteloze haarstijlen bij om een koel hoofd te houden in de frisse lentelucht. Ah, je kan de wasverzachter al bijna ruiken.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *