Herhaling livestream over de Caribische update voor De Sims 4

Bij de galerij-update een kleine twee weken terug maakten we voor het eerst kennis met de nieuwe communicatiestrategie van Maxis rondom De Sims 4: meer livestreams, bijvoorbeeld om nieuwe features uit patches uit te lichten. Deze donderdag gaat dat verder met een nieuwe livestream waarin de update van deze week zal worden uitgelicht.

De livestream staat donderdag 16 augustus 2018 gepland om 20:00 uur Nederlandse tijd en kan hier of direct op Twitch worden bekeken. Hoewel we natuurlijk nog niet weten waar de livestream precies over zal gaan, vermeldt SimGuruKate wel dat een korte livestream zal worden. Wat we nu al wel zeker weten is dat de update allereerst de problemen met geblurde screenshots zal oplossen en dat het volgens SimGuruGrant nieuwe content in de zin van nieuwe voorwerpen of kleding zal bevatten. Grant bevestigde daarbij tevens dat het niet om nieuwe features zoals bijvoorbeeld nieuwe trappen zal gaan, iets waar hij zelf de laatste tijd nog onderzoek naar heeft gedaan.

Update 17 augustus 2018: de herhaling van Caribische update zoals we het nu toch wel kunnen noemen staat inmiddels online in de rest van de post.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *