Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Screenshots in De Sims 4 op de Mac staan ondersteboven

Nu de geblurde screenshots in De Sims 4 eindelijk verleden tijd zijn, komt er daarvoor in de plaats een nieuwe bug voor Mac-spelers: verticaal gespiegelde screenshots.

Waar screenshots in De Sims 4 tot aan de update van gisteren nog geblurd waren, zal nog niet iedereen van alle problemen af zijn bij het maken van screenshots: Mac-spelers krijgen hun screenshots namelijk verticaal gespiegeld terug te zien. SimGuruNick bevestigt het probleem en zegt dat er aan een oplossing wordt gewerkt voor de (hopelijk) komende update. Het probleem doet zich overigens alleen voor op de Mac: pc-spelers hebben nergens last van.

Hoewel gespiegelde screenshots gelukkig met zo’n beetje elk fotobewerkingsprogramma wel weer om te draaien zijn, blijft het vervelend. Bovendien zijn er op vergelijkbare wijze de laatste tijd wel meer bugs geweest die in de community vrijwel meteen na het uitbrengen van de update worden opgemerkt.

3 gedachtes over “Screenshots in De Sims 4 op de Mac staan ondersteboven”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>