Screenshots in De Sims 4 op de Mac staan ondersteboven

Waar screenshots in De Sims 4 tot aan de update van gisteren nog geblurd waren, zal nog niet iedereen van alle problemen af zijn bij het maken van screenshots: Mac-spelers krijgen hun screenshots namelijk verticaal gespiegeld terug te zien. SimGuruNick bevestigt het probleem en zegt dat er aan een oplossing wordt gewerkt voor de (hopelijk) komende update. Het probleem doet zich overigens alleen voor op de Mac: pc-spelers hebben nergens last van.

Hoewel gespiegelde screenshots gelukkig met zo鈥檔 beetje elk fotobewerkingsprogramma wel weer om te draaien zijn, blijft het vervelend. Bovendien zijn er op vergelijkbare wijze de laatste tijd wel meer bugs geweest die in de community vrijwel meteen na het uitbrengen van de update worden opgemerkt.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Ik geef de mensen die De Sims 4 op Mac spelen 3 tips:
    1. hang je monitor ondersteboven
    2. ga zelf ondersteboven voor je Mac zitten
    3. Emigreer naar Australi毛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *