Herhaling eerste Guru Garage over De Sims 4 Beleef het Samen

Guru Garage
De Sims 4 Beleef het Samen vormt de basis van de eerste Guru Garage.

Twee weken terug heeft SimGuruKate haar nieuwe communicatiestrategie wereldkundig gemaakt en een van de onderdelen daarvan was de zogenoemde Guru Garage waarin SimGuru’s tweemaandelijks twee uur lang De Sims 4 zullen streamen. Inmiddels is ook de eerste datum bekendgemaakt van de Guru Garage: vrijdag 31 augustus 2018, 20 uur Nederlandse tijd. Er zullen geen aankondiging komen of nieuwe content worden getoond; het gaat in de Guru Garage steeds puur om het spelen en de interactie met de community daarbij.

Tijdens deze eerste Guru Garage zal De Sims 4 Beleef het Samen met haar clubsysteem centraal staan. Van de SimGuru’s zullen Kate en Romeo er in ieder geval bijzijn, al kunnen er nog meer bij aansluiten. Hoe het verder allemaal zal lopen tijdens de livestream zullen we op het moment zelf nog moeten zien. De livestream zal tegen die tijd hier te volgen zijn of direct op Twitch.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *