De Sims 4 Beleef het Samen vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Beleef het Samen

Met De Sims 4 Beleef het Samen hebben Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One vanaf vandaag de beschikking over het vierde uitbreidingspakket dat op de consoles verschijnt. In De Sims 4 Beleef het Samen staan ditmaal clubs centraal. In clubs kunnen Sims gezamenlijk optrekken en activiteiten ondernemen die passen bij de voorkeuren van die club.

Via de onderstaande links kom je op de PlayStation Store en Microsoft Store uit mocht je het uitbreidingspakket willen kopen. Zoals bekend kost ook Beleef het Samen 40 euro. Mocht je nog twijfelen, lees dan vooral onze review door.

| PlayStation 4: PlayStation Store | Xbox One: Microsoft Store |

De Sims 4 Beleef het Samen is nu uit op de console

Clubs, vaardigheden en Windenburg. Wat wil je nog meer? Het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack is nu verkrijgbaar voor Xbox One en PlayStation 4 en draait om allerlei nieuwe manieren om met je Sims te chillen. Daarom hebben we een prachtige locatie met een Europees tintje gebouwd met tal van functies om je Sims tot in de vroege uurtjes bezig te houden.

In Windenburg valt heel veel te doen en te beleven. Zo zijn er drie speciale locaties, een nieuw soort locatie en vernieuwde nachtclubs en bars. Bekijk de plekken die je Sims kunnen verkennen.

Het Van Spooksma Landgoed

Het Van Spooksma Landgoed in Windenburg is een historisch en magisch landgoed met prachtige tuinen, dat tegenwoordig zijn deuren opent als beroemd museum en toeristische trekpleister. Verdwaal in het perfect onderhouden doolhof en zorg voor wat romantiek op een dansfeestje. Let op: kijk niet raar op als je de voormalige jonkheer en jonkvrouw tegen het lijf loopt die hier vroeger woonden. Zelfs 100 jaar na hun overlijden zijn ze nog steeds in de buurt om gasten te entertainen (en de stuipen op het lijf te jagen).

De Klippen

Dit afgelegen eiland is een pittoreske, vergeten locatie die perfect is voor een groep Sims die er ongestoord even helemaal tussenuit wil zijn. Je Sims kunnen tegen elkaar aankruipen bij het kampvuur of hun beste vuurdanspasjes aan elkaar vertonen. Ze kunnen een duik nemen in de natuurbaden en als ze echt veel geduld hebben, vangen ze misschien wel een glimp op van het ongrijpbare zeemonster van Windenburg.

De Sims 4 Beleef het Samen

De Eeuwenoude Ruïnes

Als je een dansfeest wilt organiseren. . . Dan. Is dit. De. Place. Overdag is het een serene, goed gerestaureerde bezienswaardigheid voor de lokale bevolking die hier rond kan kijken, kan genieten en op verkenning kan gaan. Maar ’s avonds vormen de enorme muren van de ruïne de perfecte achtergrond voor zelfgemaakte schijnwerpers, mist en laserstralen die uit de draaitafels lijken te komen. Er is ook een kleine bouwkavel bij het feestterrein, voor het geval je andere handige of leuke dingen wilt gebruiken.

De Koffietent

Als je Sims een cafeïnestoot nodig hebben, ga dan naar De Koffietent. De nieuwe Barista NPC en het espressoapparaat staan tot jouw dienst om je favoriete schuimige drankje te brouwen en je een heerlijk gebakje voor te schotelen. Mjam, een knapperige croissant zou er nu wel in gaan! Pro-tip: je Sim kan altijd een ochtendshot bestellen om met een perfect humeur naar het werk te gaan.

Openbaar zwembad

Het gloednieuwe openbare zwembad van De Sims 4 Beleef het Samen komt pas echt goed tot zijn recht met de leuke voorwerpen die we speciaal voor dit pack gemaakt hebben. We hebben allerlei coole community- en zwembaddecoraties toegevoegd, zoals banen, nieuwe randen en een aantal verschillende kleuren voor het zwembadwater, zodat je er een echt schouwspel van kunt maken. En met het nieuwe Springplatform geef je jouw Sims net dat extra beetje hoogte om indruk op vrienden te maken met een perfecte salto, of ze een flater te laten slaan met een gênante buikduik. Ai, dat doet pijn.

De Sims 4 Beleef het Samen

Vernieuwde nachtclub en bar

Ervaar wat Windenburg zo uniek maakt door discotheken met een Europees tintje en gezellige kroegjes bezoeken. We hebben een aantal leuke spellen toegevoegd zoals darten, tafelvoetbal en Maak De Lama Niet Wakker, zodat je Sims het nog gezelliger met elkaar kunnen hebben. Er zijn zelfs bijna iedere avond thema-avonden, dus het kan zomaar gebeuren dat jouw Sims er een Meidenavond (of Ridderavond) van maken.

Over het nachtleven gesproken, De Sims 4 Beleef het Samen biedt ook twee fantastische nieuwe vaardigheden: muziek draaien en dansen.

Gooi de beat erin

Net zoals bij andere vaardigheden: hoe hoger het niveau van de dans- en draaivaardigheden van je Sim, hoe beter en indrukwekkender het optreden. De DJ-vaardigheid begint ermee dat Sims leren hoe ze het publiek voor zich kunnen winnen. Maar hoe harder ze werken en hoe meer ze feesten, hoe beter het publiek zal reageren. Van het maken van mixtapes tot het beïnvloeden van de stemming in de ruimte met de mogelijkheid ‘Het publiek aanvoelen’; de DJ-vaardigheid is echt een must voor Sims die stemmingmakers zijn en het heerlijk vinden om flink te feesten. Een van de meest geavanceerde extra’s is de Telesplosie. Zo gauw jouw DJ de draaitafel hiermee verbeterd heeft, kunnen de televisies in de ruimte over worden genomen voor het ultieme optreden! Een waar spektakel!

De Sims 4 Beleef het Samen

Schudden met die heupen

Sims konden natuurlijk al dansen in De Sims 4, maar de toevoeging van de vaardigheid in De Sims 4 Beleef het Samen brengt het naar een heel nieuw niveau. Naast een aantal voor de hand liggende verbeteringen, zoals de mogelijkheid om steeds betere danspasjes uit te voeren, zijn er ook een aantal indrukwekkende capaciteiten die jouw Sims kunnen verdienen. Sims met de dansvaardigheid kunnen bijvoorbeeld een vuurdans uitvoeren bij het kampvuur. Er is ook een nieuw Dansvloervoorwerp, waarmee Sims meer danspasjes kunnen vertonen en een dansstrijd met elkaar aan kunnen gaan. Je kunt zelfs de vaardigheden van jouw groep demonstreren met de mogelijkheid om een groepsdans in te zetten. Laat iedereen in de maat dansen om te laten zien wat jouw Sims in huis hebben. Sommige Sims zullen het uiteraard heel lastig krijgen.

We hopen dat je het leuk vond om een kijkje te nemen in de wereld van het De Sims 4 Beleef het Samen Expansion Pack, dat vanaf vandaag beschikbaar is op PlayStation4 en Xbox One!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *