De Sims 4 Griezelige Accessoires komt in oktober naar de console

De Sims 4 Griezelige accessoires

Het kondigde zich gisteren al aan, maar nu is het ook officieel bekendgemaakt: De Sims 4 Griezelige Accessoires komt namelijk naar de PlayStation 4 en Xbox One. Over precies twee weken op dinsdag 2 oktober 2018 zal het accessoirespakket uitkomen. Nog voldoende tijd om je voor te kunnen bereiden op Halloween dus!

De Sims 4 Griezelige Accessoires komt naar console

Er hangt deze dagen iets in de lucht, en het is niet alleen dat frisse herfstbriesje. Er staat iets heel engs voor de deur, iets heel angstaanjagends, heel… . . Sims! Met een bibberende stem kondigen wij aan dat De Sims 4 Griezelige Accessoires naar Xbox One en PlayStation 4 komt op 2 oktober 2018. Daarmee heb je alles in huis voor het perfecte spookachtige feest.

Vraag je je af wat er precies in het pakket zit? Om te beginnen kun je de huizen van je Sims versieren met gruwelijke decoraties, zoals angstaanjagende schilderijen, spinnenwebben en heel veel mottig meubilair. Wil jij het huis van je Sim tijdelijk (of permanent) in een spookhuis veranderen? Dan zit je met dit pakket goed.

De Sims 4 Griezelige accessoires

Er zijn ook twee nieuwe voorwerpen die spelelementen toevoegen: de Griezelige Snoeppot (met een aantal verrassende animaties) en een Pompoensnijder. Je Sims kunnen de tuin vol zetten met feestelijk versierde pompoenen. De buren zullen groen zien van afgunst. En als dat nog niet genoeg is om de haren in je nek rechtovereind te zetten, kunnen Sims die geesten zijn een pompoen met een kaars erin op hun hoofd zetten om iedereen de stuipen op het lijf te jagen.

Daarnaast kun je met dit pakket de beste griezelfeesten organiseren. Het zit namelijk niet alleen vol met enge decoraties, je kunt ook drie heerlijke nieuwe recepten maken. Nou ja, heerlijk… Kaas Oogballen, Zombietaart en Griezelige Koekjes. Je Sims kunnen zelfs hun gasten vragen om iets lekkers mee te brengen (maar wees niet verbaasd als ze je Sims foppen).

En dan nu het beste deel: kostuums. Om je Sims in de stemming te brengen kun je ze aankleden als piraten, ninja’s, superlama’s, elfjes en meer. Er zijn prachtige opties voor het hele gezin! Natuurlijk hoef je deze kostuums niet alleen op griezelfeesten te gebruiken. Wil je jouw Sim het hele jaar verkleden als heks? Leef je uit!

Sta jij te popelen om een feestje te organiseren? De Sims 4 Griezelige Accessoires komt naar Xbox One en PlayStation 4 op 2 oktober.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *