‘Terug naar school’-evenement gestart in De Sims Mobile

De Sims Mobile: Terug naar school

De scholen zijn voor iedereen inmiddels alweer begonnen, dus ook in De Sims Mobile is het daarom tijd voor een passend evenement: het ‘Terug naar school’-evenement. Een week lang heb je de tijd om daarvoor appels te verzamelen die je vervolgens kunt inwisselen voor lunchzakjes, vergelijkbaar met hoe het is gegaan bij de voorgaande evenementen. Appels kun je verkrijgen bij het voltooien van evenementen, nieuwe tijdelijke missies of de speciale tijdelijke evenementen. In de lunchzakjes vind je dan unieke ‘Terug naar school’-kleding, zie ook het screenshot hierboven voor een impressie daarvan.

Tegelijkertijd zijn er ook negenentwintig tijdelijke missies om te voltooien en extra appels te verdienen. Voltooi je ditmaal alle missies, dan ontgrendel je tevens een nieuw relatieverhaal.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *