Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Vanavond eerste Maxis Monthly

De eerste Maxis Montly, de maandelijkse show waarin wordt teruggeblikt op de afgelopen maand en vooruitgekeken wordt naar wat er komen gaat, staat gepland voor begin oktober. SimGuruKate bevestigt dat we bovendien alvast een glimp te zien krijgen van de nieuwe content.

Een tijdje terug kondigde SimGuruKate aan hoe de nieuwe communicatiestrategie van Maxis eruit zou gaan zijn. Om de twee weken wordt er zo een Guru Garage georganiseerd waarin SimGuru’s simpelweg De Sims spelen en chatten met Simmers, en maandelijks een Maxis Montly waarin content van de afgelopen maand wordt uitgelicht en er vooruit wordt gekeken naar wat er komen gaat. De eerste twee Guru Garage’s hebben we inmiddels gehad en sinds vannacht staat ook de eerste Maxis Montly gepland: dinsdag 2 oktober 2018 om 20:00 uur Nederlandse tijd. Het zal een half uurtje duren en tegen die tijd live op onze homepage te volgen zijn of hier op Twitch.

Wat er precies zal worden getoond moeten we nog zien, maar SimGuruKate laat in ieder geval al weten dat er geweldige nieuwe content zal worden geteased. We zullen zien, september blijft qua content namelijk droog, dus in het laatste kwartaal zal er toch nog wel het een en ander moeten gaan gebeuren.

Update 3 oktober 2018: de herhaling staat inmiddels al online, evenals ons nieuwsbericht met de hoogtepunten uit de eerste Maxis Monthly.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>