De Sims 4 teaset pakket rondom beroemdheden

Na een lange tijd geen betaalde uitbreidingen te hebben gezien gaat daar binnenkort verandering in komen. Waar SimGuruKate vorige week al subtiel liet doorschemeren dat er deze week iets zou gaan gebeuren, is daarvan vandaag al de teaser uitgebracht. Hoewel de teaser van een paar seconden nog niet heel veel laat zien, lijkt het een game pack of uitbreidingspakket te gaan worden rondom beroemdheden en faam. Misschien iets vergelijkbaars met De Sims 3 Showtime of De Sims 3 Na Middernacht? Morgen zullen we het zien, want rond 19:00 uur Nederlandse tijd volgt dan de officiële aankondiging met trailer.

Overigens was al bekend dat we in oktober geen update voor De Sims 4 krijgen waarmee een release in oktober ook uit te sluiten valt. Wat het dus ook wordt, we zullen er minimaal vier weken op moeten wachten.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *