De Sims 4 Word Beroemd aangekondigd!

De Sims 4 Word Beroemd

Een verrassing is het inmiddels al niet meer, maar De Sims 4 Word Beroemd, het zesde uitbreidingspakket voor De Sims 4, is zojuist aangekondigd. Zoals de naam al laat doorschemeren draait het in dit pakket om beroemd worden met bijvoorbeeld de nieuwe acteercarrière. Dat lijkt zo voorlopig een open carrière vergelijkbaar met de carrières uit De Sims 4 Aan het Werk, maar later volgt daar nog meer nieuws over.

Beroemdheid staat ook voor faam en dat betekent toegang tot alle exclusieve feestjes in de stad, zo op het eerste oog vergelijkbaar met het De Sims 3 Na Middernacht. Want ook een nieuwe stad is er: Del Sol Valley. Het zal een wereld worden met een duidelijke scheiding tussen de armere en rijkere voorsteden in de stijl van – hoe kan het ook anders – het iconische Los Angeles.

Op vrijdag 16 november 2018 zal het pakket worden uitgebracht. Zoals gebruikelijk bij uitbreidingspakketten zal dat als het goed is middernacht Nederlandse tijd gaan worden.

| Origin: De Sims 4 Word Beroemd |

Als je goed kijkt kun je in de trailer allerlei Sims van bekende YouTubers vinden.

Maak kennis met De Sims 4 Word Beroemd

Heb je je ooit afgevraagd hoe het voelt om beroemd te zijn? Maar dan ook heel beroemd? Zo beroemd dat je miljoenen fans hebt en in een belachelijk grote villa woont? Zo beroemd als een filmster? Jouw Sims kunnen dat nu bereiken! Het expansion pack De Sims 4 Word Beroemd wordt uitgebracht op 16 november 2018 voor PC en Mac, en we stonden te trappelen om dit fantastische nieuws met jullie te delen. We geven alvast een overzicht van wat jullie kunnen verwachten (plus een aantal verrassingen), dus houd je ogen open voor nog veel meer. Als jij niet kan wachten om jouw Sims beroemd te maken, pre-order dan hier.

Lifestyles van nog niet beroemdheden

Een van de leukste nieuwe toevoegingen van dit expansion pack is de nieuwe wereld! Maak kennis met Del Sol Valley, woonplaats van beroemde sterren, talentvolle nieuwkomers en iedereen ertussenin. De woonwijk is verdeeld in twee delen: Mirage Park in het laagland met redelijk geprijsde huizen en The Pinnacles, hoog in de heuvels, waar de jetset woont. Daarnaast kunnen je Sims het park, de nachtclub en andere leuke locaties verkennen. Maar als je denkt dat elke Sim daar zomaar binnen kan lopen heb je het mis. Sims staan voor sommige bestemmingen misschien niet op de lijst. Maar je kunt altijd proberen om de uitsmijter te overtuigen je binnen te laten. Maak je geen zorgen als dat niet lukt. Hoe beroemder je Sim wordt, des te makkelijker het is om binnen te komen op exclusieve feesten.

En… Acteren!

Kijk uit Starlight Boulevard, want jouw Sim is geboren voor de rode loper. De schitterende acteercarrière is beschikbaar, dus jouw Sim kan zomaar uit het niets beroemd worden. Maar eerst moet je Sim aan een acteercarrière beginnen. Daarvandaan kom je terecht in een stroomversnelling van vermaak en roem, zolang je Sim alle druk aankan natuurlijk. Om een ster te worden moet je je acteerkunsten oefenen, je laten zien op social media en je inschrijven bij een talentenbureau. Naarmate je bankrekening volloopt, kun je steeds vettere dingen ontgrendelen. Zo kun je je rijkdom tentoonspreiden met een pingpingtelefoon. Dat heeft je Sim toch verdiend?

En het beste is dat je je Sim kunt vergezellen bij het acteerwerk. Volg je Sims naar optredens in de studio van Plumbob Pictures studio, waar ze onder handen genomen worden in de make-upstoel, in een goed boekje proberen te komen bij de regisseur en een Oscar-waardige prestatie afleveren. Neemt je Sim het risico om zich helemaal uit te leven tijdens een scène of speelt je Sim op safe om het werk gewoon gedaan te krijgen? Daar horen jullie binnenkort meer over, Simmers!

We hebben de komende weken van alles om met jullie te delen, maar we kunnen geen afscheid nemen zonder een aantal speciale optredens te noemen die je kunt verwachten in dit pakket. Ten eerste is er Baby Ariel, getalenteerd zangeres en social media-kenner in de echte wereld! Je kunt haar tegenkomen in de stad en meeluisteren terwijl ze zingt op openbare plekken. Had je al een aantal Game Changers gespot in de onthullingstrailer?

Kunnen jouw Sims niet wachten om fans, volgers en zelfs awards te krijgen? De Sims 4 Word Beroemd komt uit op 16 november 2018 voor PC en Mac.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

      1. Fijn dat je dat laatste ook meldt, dat betekent namelijk dat je misschien ook niet de enige bent met dat probleem. De homepage gebruik ik bovenaan zoals je nu inmiddels weet steeds voor uitgelicht nieuws. Ondanks dat er de laatste tijd dus zeker wel nieuws is geweest, is het gewoon niet ‘bijzonder’ genoeg geweest om daar te plaatsen en dat zal voorlopig ook niet gauw veranderen. Voor nu dus even helemaal weg, al zal het vast wel weer terugkomen 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *