Community blog: Sims Camp 2018 komt eraan

Hoewel De Sims 4 Word Beroemd pas over een maand uitkomt, krijgen sommige Game Changers volgende week al de tijd het uitbreidingspakket uit te proberen in Londen tijdens het Sims Camp. In de onderstaande community blog van vandaag worden alle uitgenodigde Simmers opgesomd zodat je weet bij wie je straks op 22 oktober 2018 als eerste content van het pakket kunt vinden.

Naast Word Beroemd komt ook De Sims Mobile aan bod. Op 24 oktober 2018 zien we daarbij meer van het grote evenement dat later deze maand zal plaatsvinden.

Simmers, we willen graag aankondigen dat we Sims Camp organiseren voor een heel speciale groep Game Changers, influencers en communityleden. Dus, wat is Sims Camp? Het is een evenement waarop contentmakers van over de hele wereld met elkaar in contact kunnen komen, plezier kunnen maken en De Sims kunnen vieren! Dit jaar vindt het spektakel plaats in Londen, en er zijn tal van evenementen, ervaringen en kansen om onze community sterker te maken.

En waarom delen we dit met jullie? Omdat jij het kunt beleven door de ogen van je favoriete makers! Daarnaast hopen we dat je alles volgt op de sociale kanalen van De Sims voor het laatste nieuws. In willekeurige volgorde zijn dit de mensen die je kunt verwachten om content voor je te creëren en vast te leggen:

Xmiramira, Sims Community, Vixella, Simarchy, Arsen Girl Gaming, KrystinMyrieXo, lilsimsie, Iron Seagull, HollieBBTV, DrGluon, SimLicy, XUrbanSimsX, Koffee, TheTidesChanging, LuniverSims, Akisima Blog, 8BitDylan, nytralon, SpringSims, Pixelade, ddddaju, SimTimes, SimFans.de, Doorong, Simmer Kitten, – NS –, simfinity, PIXIA, DOTsim, Adrianna Skon Game, Carolina Azeredo, TheEnglishSimmer, Steph0sims, Hatsy, Shivastochter, LaurenzSide, Devon Bumpkin, Neecxle, Delphron, Aveline, SimmerJonny, Deligracy, The Sim Supply, rachybop, beyondsims, Rao TV, Kaleidow, Szalona Szynszyla, Mia Zaff, ZoCkEr MiMi, Lili Cross, Clare Siobhan, Lyna, Kinga, Petit, Yammy en Devovo.

We zullen binnenkort nog veel meer met jullie delen, maar we wilden jullie alvast laten weten dat dit te gebeuren staat en we willen dolgraag laten zien hoezeer we onze spelers waarderen. Hartelijk dank aan elke Simmer voor alles wat je doet voor De Sims!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *