Community blog: Hoe vergaar je roem in De Sims 4 Word Beroemd?

De Sims 4 Word Beroemd

Deze week kondigden we het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack aan, en er is veel om te behandelen. Je zult er al snel achter komen dat er meerdere manieren zijn om beroemd te worden, maar hier zullen we bekijken wat er kan gebeuren als je Sim op weg is naar faam. Voor meer informatie over dit onderwerp mag je zeker de Fame Mechanic-livestream op 2 november 2018 niet missen.

Oké, waar begint een ster met rijzen? Het begint allemaal in Del Sol Valley – Mirage Park om precies te zijn. Hier woont veel aanstormend talent. Ze werken aan hun vaardigheden, doen talloze audities en banen zich een weg naar de top van hun respectievelijke vakgebied. Het maakt niet uit welke weg naar roem jouw Sim kiest. Hij zit altijd vol wendingen, bochten en zelfs enkele omwegen, maar het zal allemaal de moeite waard zijn als ze – op een dag – eindelijk thuiskomen en op een verguld toilet kunnen gaan zitten.

Elke Sim die in Del Sol Valley woont, heeft een publiek imago, wat een combinatie is van reputatie en celebrityniveau. Naarmate hun celebrityniveau stijgt, verdienen ze roempunten, ontgrendelen ze voordelen en andere extra’s zoals zomaar doorgelaten worden op de hotste plekken van de stad. Er zijn vele manieren om punten te verdienen en voordelen te krijgen. Je Sim kan muziek of grappen maken tijdens een openpodiumavond, doneren aan een goed doel, hangen met een grote ster (duimen maar!) of zelfs het kind van beroemde ouders zijn.

Maar goed, terug naar de voordelen. Hebben jouw Sims ooit een baanbrekend zicht op mode willen hebben? Nou, dat zullen ze voor hun ogen zien gebeuren wanneer andere Sims zich net zo beginnen te kleden als zij. Razend populair bij de fans willen zijn? Wanneer je Sim alles opzij zet om even te poseren op Starlight Boulevard, zouden voorbijgangers zomaar eens in van hun stokje kunnen gaan. Maar je hoeft ze niet op te rapen hoor. Dat doen de uitsmijters wel voor je. Wanneer je Sims het squadvoordeel ontgrendelen, hebben ze de leiding over een groep andere te gekke Sims waar ze gewoon niet zonder kunnen. Sims kunnen onmogelijk beroemdheden zijn zonder rond te lopen met een entourage.

Maar pas op: roem komt met een prijs, en we hebben het niet over Simdollars. Fans, vooral als ze een geobsedeerd zijn, kunnen zich een beetje… vreemd gedragen in de buurt van jouw Sim. En breek me de bek niet open over de paparazzi. Kan een beroemdheid niet gewoon met rust gelaten worden? Niet echt, tenzij ze ervoor kiezen om een vermomming aan te trekken.

Nu je Sim een echte beroemdheid is en letterlijk schittert van top tot teen, is het hoog tijd om naar The Pinnacles te verhuizen. Daarvandaan kunnen ze lekker neerkijken op de gewone mensen, ze bedanken en heerlijk in slaap vallen in hun capsule. Ja, hun capsule.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *