De Sims 4 Jaargetijden komt in november naar de console

De Sims 4 Jaargetijden

Dat De Sims 4 Jaargetijden naar de PlayStation 4 en Xbox One zou komen was al zo’n maand lang bekend. Immers, het icoontje is al sinds de vorige update te vinden in de sorteerfunctie in bouwen en Creëer-een-Sim, en waar Griezelige Accessoires logischerwijs eerst uit is gekomen, bleef de vraag wanneer Jaargetijden zou volgen. Het antwoord daarom is inmiddels door SimGuruLegacy gegeven: dinsdag 13 november 2018, toevallig in dezelfde week waarin de pc De Sims 4 Word Beroemd krijgt. Nog ruim een maandje wachten dus! In de tussentijd is het wel al mogelijk het uitbreidingspakket te reserveren via de gebruikelijke weg.

| PlayStation 4: PlayStation Store | Xbox One: Microsoft Store |

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *