Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Jaargetijden

De Sims 4 Jaargetijden komt in november naar de console

Dat De Sims 4 Jaargetijden naar de PlayStation 4 en Xbox One zou komen was al zo’n maand lang bekend. Immers, het icoontje is al sinds de vorige update te vinden in de sorteerfunctie in bouwen en Creëer-een-Sim, en waar Griezelige Accessoires logischerwijs eerst uit is gekomen, bleef de vraag wanneer Jaargetijden zou volgen. Het antwoord daarom is inmiddels door SimGuruLegacy gegeven: dinsdag 13 november 2018, toevallig in dezelfde week waarin de pc De Sims 4 Word Beroemd krijgt. Nog ruim een maandje wachten dus! In de tussentijd is het wel al mogelijk het uitbreidingspakket te reserveren via de gebruikelijke weg.

| PlayStation 4: PlayStation Store | Xbox One: Microsoft Store |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>