Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Herhaling De Sims 4 terreingereedschap livestream

Tijdens de afgelopen Maxis Monthly werd voor het eerst het terreingereedschap in De Sims 4 getoond. Dat was toen nog enkel bedoeld om het kortstondig te ‘teasen’, want zoals kort daarna bekendgemaakt werd zal er vanavond 20:00 uur Nederlandse tijd een volledige livestream aan worden gewijd. SimGuruRomeo, SimGuruGhost en SimGuruKate zullen dan in een uurtje tijd laten zien wat allemaal de mogelijkheden zijn. Dat kun je straks hier op de homepage volgen. Mocht je het vanavond niet kunnen zien, dan zal hier later ook de herhaling in te bekijken zijn.

Update 21:20 uur: de herhaling staat online.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>