Tweede Maxis Monthly op 6 november 2018

Maxis Montly

Tijdens de livestream over het terreingereedschap gisteravond is ook de datum van de tweede Maxis Monthly bekendgemaakt: dinsdag 6 november 2018 om 20:00 uur Nederlandse tijd, midden tussen alle livestreams van De Sims 4 Word Beroemd. Tegen die tijd kun je de Maxis Monthly hier live volgen en na afloop ook de herhaling bekijken. Net zoals bij de eerste Maxis Monthly waarin de style influencer carrière en het terreingereedschap werden geteaset, zal ook deze Maxis Monthly van een half uur ‘iets’ nieuws teasen. Echter werd daarbij ook verteld dat je er niet teveel van moet verwachten, dus verwacht er vooral niet veel van.

Maxis Monthly is een maandelijkse show van SimGuruKate waarin ze samenvat wat er de afgelopen maand in de gehele De Sims community is gebeurd, bijzondere creaties uitgelicht en vooruit kijkt naar wat er komen gaat.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *