Community blog: Stap in je rol in De Sims 4 Word Beroemd

De Sims 4 Word Beroemd

Stap in je rol in De Sims 4 Word Beroemd

Ah, Del Sol Valley Waar (de meeste) dromen werkelijkheid worden. Er zijn heel veel manieren om beroemd te worden in het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack, maar als jouw Sim droomt van acteerwerk, dan is het tijd om de camera’s aan te zetten!

Van onbekend naar best bekend

Zonder een talentenbureau is het bijna onmogelijk om de wereld van show business binnen te dringen! Kies er voor om jouw Sim’s eerste stap te laten nemen in de acteercarrière. Laat je Sim het bureau bellen zodat die audities regelen. Dat is de sleutel tot succes, roem en rijkdom.

Wanneer jouw Sims een auditie boeken, moeten ze wel werken aan de benodigde vaardigheden. Voor de piratenauditie moet je Sim fysiek sterk zijn op de set, dus haal die fitnessapparaten maar tevoorschijn. Voor een romantische auditie is charisma is een must. Gaat de auditie van een leien dakje? Dan is jouw Sim op weg naar de top. Je kunt nu kiezen: of je laat Sim zelfstandig werken, of je gaat mee naar de set.

Laat me werken

Op de set doen ze het kapsel, de make-up en de kleding (alleen al hiervoor is het de moeite waard om je Sim te vergezellen) van je Sim. Daarna speelt je Sim de scènes op basis van de ontwikkelde vaardigheden. Als je Sim het goed doet bij het optreden, is de weg naar succes ingezet! Tijdens de carrière verdient je Sim roempunten, die kunnen worden besteed aan roemvoordelen. Gaaf! Vanaf het moment dat Sims ‘Opvallende nieuwkomer’ worden (een van de eerste roemniveaus), zullen ze een eigenaardigheid in hun persoonlijkheid ontwikkelen. Hoe beroemder Sims worden, des te meer eigenaardigheden ze krijgen. Worden ze de lieveling van de paparazzi, een serieuze acteur of komen ze meer geobsedeerde fans tegen dan andere Sims?

Houd de voortgang van je Sim goed in de gaten in het roeminfo-paneel. Daar zie je alle voordelen en eigenaardigheden op een rijtje. Met de extraatjes die je ontgrendelt met roempunten kun je de carrière van je Sim in een bepaalde richting sturen. Kiest jouw Sim ervoor om wat terug te geven aan de gewone mensen of wordt het alleen maar ondeugendheid? Het ligt in jouw handen.

Oefening baart roem

Als jouw Sim niet de benodigde magie brengt op de set, kun je daarop een tal van manieren aan werken. Scripts uit het hoofd leren, met een ander aan een scène werken of zelfs optreden waardoor het acteerniveau kan verbeteren. Hoe hoger het acteerniveau van je Sim, des te spannender de filmprojecten worden. Sims kunnen hun vak bijschaven met een emotionele ziekenhuisscène, een politiethriller of zelfs een post-apocalyptisch drama. Tja. . . leuk!

En om meer roem te vergaren kunnen Sims een profiel maken op social media, hun verhaal vertellen op Simstagram en nog veel meer.

Ga om met wereldberoemde celebrity’s, laat je fotograferen door de paparazzi en krijg drommen fans. O, en vergeet niet te acteren en zo. Je doet het allemaal voor de kunst, toch? Om nog meer te weten te komen over Word Beroemd en de acteercarrière kun je meekijken met de Twitch livestream op 26 oktober 2018.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *