Vanmiddag Sims Camp livestream

Deze week wordt het Sims Camp gehouden in Londen waarin een select gezelschap van EA Game Changers de kans krijgt onder andere De Sims 4 Word Beroemd en het opkomende evenement van De Sims Mobile alvast uit te proberen. Tussendoor is er ook feest en gezelligheid, en daar mogen we straks dan ook getuigen van zijn. Er is namelijk aangekondigd dat er vanaf 13:00 uur Nederlandse tijd gestreamd zal gaan worden vanuit Londen.

Verwacht er natuurlijk geen nieuwswaardig feitjes aan over te houden omdat het simpelweg zal gaan over leven tijdens het Sims Camp zelf. Foto’s en andere ervaringen van de eerste dag kun je zo bijvoorbeeld al vinden met de hashtag #SimsCamp.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *