Spookachtige Halloween evenement gestart in De Sims Mobile

Spookachtige Halloween evenement

Het hoofdevenement voor Halloween is vannacht gestart in De Sims Mobile. In dit evenement draait het er ditmaal om om zoveel mogelijk snoepmais te verzamelen door het voltooien van evenementen, speciale missies en speciale evenementen. Vergelijkbaar met het ASOS-evenement eerder dit jaar kun je zelf kiezen aan wat voor griezelige outfits en meubels je die snoepmais precies uitgeeft. Ook zijn er speciale Griezelige Grafkisten te kopen voor 100 snoepmais waar je vergelijkbaar met voorgaande evenementen een willekeurig item uit krijgt; in dit geval een van de pompoenlampionnen en grafstenen.

Naast het kopen van halloweenitems zijn er ook verschillende bonusitems die je ontgrendelt bij het verzamelen van genoeg snoepmais. Zo kun je bijvoorbeeld een erfstuk ontgrendelen voor een nieuw griezelig relatieverhaal en is de hoofdprijs bij het verzamelen van 16.700 snoepmais een volledige outfit. Het evenement duurt in totaal negen dagen. Om alles in het evenement te ontgrendelen heb je overigens meer dan het dubbele van dat aantal nodig; zelfs los van de inhoud van de Griezelige Grafkisten heb je al anderhalf maal zoveel nodig.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *