Community blog: De Sims 4 Word Beroemd – Maak kennis met Venessa

De Sims 4 Word Beroemd

Simmers, ter ere van de aankomende release van De Sims 4 Word Beroemd, willen we jullie graag voorstellen aan Venessa. Ze is een gloednieuwe inwoner van Del Sol Valley en heeft grootse plannen voor haar toekomst. Dit verhaal zal uit twee delen bestaan. We wensen jullie er veel plezier mee!

Maak kennis met Venessa

Deel 1: Grote dromen, kleine rollen

Ze had alles uitgepakt, maar er lagen overal papieren.

Ik weet dat het hier ergens moet liggen, zei Venessa tegen niemand in het bijzonder.

Ze rommelde door de laatste paar dozen. Waar was het toch? En toen zag Venessa ineens een kleine doos in de hoek van haar slaapkamer staan. Die moet ze over het hoofd hebben gezien. Na het plakband eraf te hebben getrokken, ziet ze een lijst liggen op een stapeltje van haar favoriete boeken.

Het was haar levenslange droom om naar Del Sol Valley te komen en Venessa was klaar om de uitdaging aan te gaan om een wereldberoemde actrice te worden. Maar er waren nog een paar obstakels te overwinnen voordat het zover was. En om ze allemaal bij te houden, had ze er een lijstje van gemaakt.

Als eerste stond studeren op de lijst, waar ze al mee bezig was. Ze wist dat als ze voortuitgang wilde boeken, ze haar acteerspieren moest aanspannen. Dus pakte ze haar favoriete boek met toneelstukken op en begon onmiddellijk te oefenen. En oefenen. En oefenen. Het had haar geholpen om enthousiast te worden over haar toekomst, maar ze raakte nog enthousiaster toen Tasha belde. Venessa kon zich het gesprek nog levendig herinneren:

Hallo? had Venessa gezegd.

Venessa? Ik ben het, Tasha!

Venessa was zo opgelucht om een bekende stem te horen. Ze was hier alleen naartoe verhuisd, ze kende nauwelijks iemand, en Tasha – een vriendin van Venessa’s vriend op de middelbare school Luke – dook op het perfecte moment op.

Ze konden het gelijk goed met elkaar vinden en begonnen Venessa’s scènes samen te oefenen. Het was zelfs Tasha’s idee om in het openbaar op te treden om fooi te verdienen.

Ik weet niet of dit wel zo’n goed idee is, had een licht blozende Venessa gezegd.

Ah, toe nou! antwoordde Tasha. Op een dag zul je me hier dankbaar voor zijn.

Tja, wat had ze te verliezen? De eerste paar keer dat ze in het openbaar hadden opgetreden, hadden de mensen nogal verward gereageerd. Maar na een paar keer begonnen diezelfde mensen wat aandachtiger te kijken. Op zaterdag trokken ze zelfs een klein publiek. De optredens betaalden de huur, maar Venessa werd voor geen enkele auditie gebeld. Maar ze bleven doorgaan en uiteindelijk begon Venessa ook in haar eentje op te treden.

En toen rinkelde op een dag eindelijk de telefoon.

<q@:Juffrouw Jeong, we hebben goede dingen over je gehoord en zouden je graag vertegenwoordigen, zei de stem aan de andere kant.

Venessa wist nog net niet te gillen toen ze het aanbod aannam van een van de meest prestigieuze agentschappen in Del Sol Valley. Ze kruiste ‘TALENTENBUREAU BEMACHTIGEN’ van haar lijst. Dit. Was. Het dan. Het grote moment.

Nou ja, soort van.

Na het telefoontje gaf het agentschap haar een paar weinig betalende audities. Tja, ze moest onderaan beginnen. Maar dat vond ze niet erg. Ze stond op de set, haar kapsel en make-up werden gedaan, ze babbelde met de regisseur en ze maakte langzaam maar zeker haar droom waar.

Na een paar weken van niet-zo-glamoureuze optredens, werd er een gitaar thuis bij Venessa bezorgd. Op het begeleidende briefje stond: Leer een paar goede nummers en er zullen meer audities volgen.

Ze wist dat ze zich moest verbeteren voor de volgende auditie. Het agentschap rekende op haar.

Trrrring! Trrrring!

Venessa, ik ben het, zegt Tasha. Ik hoorde dat er vanavond een geweldig feest is. Een hele groep van ons gaat erheen. Ga mee!

Ik weet het niet, zei Venessa. Ik heb deze gitaar net nieuw en ik moet oefenen en—

Kom op! Je ontspant nooit eens. Je bent alleen maar aan het oefenen. Geef jezelf eens een avondje vrij.

Tasha had gelijk. Venessa kon zich niet herinneren wanneer ze voor het laatst op een feestje was.

Ik kom eraan, zei ze, en vergat voor nu even haar lijst.


Venessa keek even op haar telefoon. Drie gemiste oproepen en negen sms’jes. Maar geen enkele van het agentschap. Er waren al twee dagen voorbij, maar er was geen nieuws over hoe de auditie bij Moosic Maker was gegaan.

Uren gingen voorbij. Nog steeds niets.

Toen de telefoon eindelijk ging, wist Venessa al dat ze de rol niet had gekregen. De woorden ‘BELANGRIJKE AUDITIE BINNENHALEN’ leken van de lijst af te spatten.

Dingdong!

Jakkes, de deurbel. Venessa wilde eigenlijk alleen maar in haar pyjama op de bank blijven liggen.

Toe nou Venessa, doe open! We weten dat je er bent!

Natuurlijk. Tasha.

Venessa gooide de deur open en zag haar nieuwe vrienden staan, allemaal in hun pyjama.

We zijn hier om je op te vrolijken en je kunt ons niet tegenhouden.

Ze stormden allemaal naar binnen, met popcorn, snoep en dekens, en gingen gelijk voor de televisie zitten.

Venessa moest stiekem lachen. Ze was dan misschien nog niet beroemd, maar ze wist wel dat ze hier een nieuw thuis had gevonden.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *