Community blog: De Sims 4 Word Beroemd – Del Sol Valley

De Sims 4 Word Beroemd

De Sims 4 Word Beroemd – Del Sol Valley

Het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack wordt deze maand uitgebracht, dus geven we je alvast een voorproefje van Del Sol Valley, de gloednieuwe wereld! We zullen de details van elke buurt binnenkort delen, maar in de tussentijd heb je hier een overzicht van wat je kunt verwachten van deze flitsende wereld vol sterrenkwaliteit.

Mirage Park

Zoek je een starterswoning, beroemde-Sim-in-de-dop? Dit is de plek waar aspirerende artiesten aan hun carrière werken, waardevolle contacten leggen en hun talenten verbeteren. Verhuis je Sim naar een redelijk geprijsd onderkomen en laat die boekingen maar binnenstromen!

Starlight Boulevard

Dit is waar Del Sol Valley elkaar treft om te zien en gezien te worden. Hier kun je celebrities spotten, flaneren over de beroemde boulevard en langs de uitsmijter van de hipste nachtclub van de stad proberen te komen. Pro-tip: probeer de uitsmijter ervan te overtuigen dat je daarbinnen thuishoort! Het zou zomaar eens kunnen werken.

The Pinnacles

Je Sim is eindelijk doorgebroken. En daar hoort een upgrade bij in de vorm van een nieuw stulpje in The Pinnacles. Dit is een buurt uitsluitend voor A-sterren, waar celebs even kunnen ontsnappen aan de drukte van hun beroemde leventje. Maar kijk uit, een groter huis betekent niet altijd meer privacy.

Zorg dat je onze livestream op 9 november 2018 niet mist om alles te weten te komen over Del Sol Valley!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *