Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 komt met eerstepersoonsaanzicht

Wie had dit nou verwacht? Tijdens de Maxis Monthly van vandaag is namelijk de eerstepersoonsaanzicht in De Sims 4 getoond. Waar je normaal je Sims van een afstandje bestuurd kun je vanaf de komende update ook alles rechtstreeks vanuit de ogen van je Sims ervaren. De feature is daarmee ideaal voor Simmers die bijvoorbeeld video’s of dagboeken willen maken.

Lang hoeven we er niet op te wachten: tegelijkertijd is namelijk ook de datum van de update bekendgemaakt: dinsdag 13 november 2018. Vanuit de vorige Maxis Monthly wisten we al dat het terreingereedschap en de style influencer carrière in die update zouden zitten. Ook brengt de update een Python-upgrade met zich mee waardoor alle scriptmodificaties tegen die tijd geüpdatet dienen te worden.

Een gedachte over “De Sims 4 komt met eerstepersoonsaanzicht”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>