De Sims 4 komt met eerstepersoonsaanzicht

Maxis Montly

Wie had dit nou verwacht? Tijdens de Maxis Monthly van vandaag is namelijk de eerstepersoonsaanzicht in De Sims 4 getoond. Waar je normaal je Sims van een afstandje bestuurd kun je vanaf de komende update ook alles rechtstreeks vanuit de ogen van je Sims ervaren. De feature is daarmee ideaal voor Simmers die bijvoorbeeld video’s of dagboeken willen maken.

Lang hoeven we er niet op te wachten: tegelijkertijd is namelijk ook de datum van de update bekendgemaakt: dinsdag 13 november 2018. Vanuit de vorige Maxis Monthly wisten we al dat het terreingereedschap en de style influencer carrière in die update zouden zitten. Ook brengt de update een Python-upgrade met zich mee waardoor alle scriptmodificaties tegen die tijd geüpdatet dienen te worden.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4 Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *