Community blog: De Sims 4 Word Beroemd – Kijkje bij Plumbob Pictures

De Sims 4 Word Beroemd

Het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack komt binnenkort uit, dus laten we alvast een kijkje nemen bij de buurten van Del Sol Valley!

Als eerste gaan we naar Plumbob Pictures. Daar waar dromen uitkomen en gefilmd worden! Zodra je Sim de acteercarrière heeft gekozen, een talentenbureau heeft gevonden en voor een auditie is geslaagd, kan er een reclame of film op worden genomen. En jij begeleidt je Sim uiteraard tijdens deze spannende reis. Bij aankomst ziet je Sim hoe een echte filmset eruitziet. Niet echt heel glamoureus, maar ja, het is juist de magie van film om alles er een beetje mooier uit te laten zien dan het is.

Maar laten we het eerst over belangrijkere zaken hebben, zoals eten. Sims kunnen de knutseltafel bekijken en wat te eten pakken. Dit is gratis en aangezien je Sim net begint, is dit een geweldige plek om je maag te vullen.

Vervolgens ga je naar de afdeling haar en make-up waar je Sim een make-over krijgt. Dit kan van alles zijn, maar de stylist is natuurlijk een professional. Hierna komt de afdeling kleding waar je Sim een nieuwe look krijgt aangemeten. Zo begint het plaatje al langzaam vorm te krijgen.

Plumbob Pictures is een uniek gedeelte van Del Sol Valley, en van elke wereld in De Sims 4. Wat het extra speciaal maakt, zijn de sets zelf. Deze veranderen namelijk afhankelijk van het optreden. Het kan een piratenschip zijn, een western met cowboythema of zelfs een kindershow. Het hangt allemaal af van de carrièrekeuzes van je Sim. Daarnaast kan een set je ook wat inspiratie voor de bouw of inrichting van je huis geven.

Er valt een heleboel te zien, maar hier ontmoeten Sims ook camerabedieners, achtergrondacteurs, producers en de regisseur. En als de lichten worden gedimd, is het tijd om te schitteren! Ervan uitgaande dat je Sim zich heeft voorbereid op dit moment, zal de regisseur iets in Simlish roepen dat ‘ACTIE’ betekent!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *