Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

Nieuwe kans om de dansinstructeur carrière te ontgrendelen in De Sims Mobile

Mocht je het evenement om de nieuwe dansinstructeur carrière in De Sims Mobile te ontgrendelen de vorige keer hebben gemist, dan heb je dit weekend de kans dat alsnog te doen. Je hebt nu namelijk vier dagen de tijd om de eerste missie te voltooien waarna je opnieuw vier dagen de tijd krijgt om de twintig volgende missies te voltooien. Mocht je de carrière al hebben ontgrendeld, dan kun je dit evenement gebruiken om de eigenschap ‘Sportief’ te ontgrendelen waarmee je een boost krijgt bij evenementen uit de dansinstructeur carrière.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>