Community blog: De Sims 4 Word Beroemd – Wat je moet bezoeken op Starlight Boulevard

De Sims 4 Word Beroemd

Wat je moet bezoeken op Starlight Boulevard

Het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack* komt binnenkort uit, dus laten we alvast een kijkje nemen bij de buurten van Del Sol Valley! Hier zijn vijf plekken om te bezoeken op Starlight Boulevard:

1. Orchidee Fantasia

Bij deze opkomende club kunnen je Sims de show stelen met zingen, acteren of het vertellen van moppen. Dit is een uitstekende manier om hun roem en vaardigheden als zingen, acteren en komedie een boost te geven. Zoekt je Sim iets exclusievers? Probeer dan langs het fluweelrode koord op de tweede verdieping te glippen. Slijmen bij de uitsmijter kan ook helpen!

2. Plumbob Pictures Museum

Bekijk kunst, kostuums en sets uit vervlogen tijden. Dit is tevens een geweldige plek voor een romantisch afspraakje of om een sjiek evenement te houden. Wacht, was dat nou een dinosaurus?

3. Pectorale Fitness

Deze state-of-the-art sportschool heeft een enorm zwembad, fancy apparaten, kleedkamers en een yogastudio. De ideale plek voor Sims om zich in het zweet te werken of misschien hun favoriete celebrity tegen het lijf te lopen.

De Sims 4 Word Beroemd

4. Studio PBP

Flits! Flits! Was dat een A-lijst celeb? Waarschijnlijk. Studio PBP is met afstand de hotste spot van de stad. Je Sims moeten er zeker een kijkje nemen. Tenminste… als ze naar binnen mogen. Daarvoor kunnen ze de uitsmijter omkopen, of uitdagen met een gevecht, maar er zijn uiteraard geen garanties. Naarmate je Sims beroemder worden, zullen ze bij alle exclusieve plekken binnen worden gelaten. Maar pas als ze door de paparazzi worden gestalkt, zijn ze echt een ster. Zodra je Sims binnen zijn, kunnen ze een muntje in de fontein gooien voor geluk, een babbeltje maken met de crème de la crème van Del Sol Valley en het vergulde toilet bewonderen.

5. Walk of Diamonds

De glitter en glamour van Del Sol Valley zou natuurlijk niet compleet zijn zonder de Starlight Boulevard-diamanten. Al die beroemde namen zullen je Sims zeker aansporen om beroemd (en rijk) te worden.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *