De Sims 4 update 1.47.51 beschikbaar

Zoals we wel vaker hebben gezien bij de grotere updates voor De Sims 4 bracht ook de update van vorige week een aantal bugs met zich mee. Daaronder bevonden zich ook een aantal kritieke bugs zoals dat Sims die werden bewerkt in Creëer-een-Sim ineens ouder konden worden of dat kinderen van Vadertje Winter uit De Sims 4 Jaargetijden uit het niets verdwenen. Reden genoeg dus om zo snel een kleine patch uit te brengen om dat en nog wat andere bugs op te lossen.

Update: 20-11-18 – PC 1.47.49.1020 / Mac 1.47.49.1220

De baby’s van Vadertje Winter:

Met één knip van zijn bevroren vingers waren ze verdwenen. Niet een paar. Niet de helft. Maar al zijn kinderen. Gewoon weg. Hoewel het een uitstekende manier is om te ontsnappen aan ouderlijke verantwoorlijkheden, is het niet bepaald de beste look voor de Sim met een ogenschijnlijk smetteloze reputatie. Het PR-team van Vadertje Winter heeft kennis genomen van alle kritiek op sociale mediakanalen en heeft haastig een persbericht uitgebracht om iedereen gerust te stellen dat hij zijn kinderen niet langer zal verbannen.

CES-leeftijd

Sta je op het ene moment als tiener een nieuwe outfit te passen in CES en BOEM ben je ineens een senior versie van jezelf! Hoewel de onvermijdelijke ouderdom ons uiteindelijk allemaal treft, zou dit niet in CES moeten gebeuren. Dus gooi die sterfelijke ketens van je af en leef opnieuw voor eeuwig en altijd! *Begint te zingen* Hier horen we thuis, vechtend om te overleven, En hier zijn we dan…

Terreinverf en laptops

Als je op een laptop speelt, worden de terreinverven nu weergegeven. Ze waren gewoon een beetje verlegen en durfden niet op de voorgrond te treden. Maar we hebben aan hun zelfvertrouwen gewerkt en hebben ze een ‘cookie’ gegeven. Dat was voldoende om ze uit hun schuilplaats te lokken. Verwende kleine mormels. Maar qua verf doen ze het fantastisch.

Aangepast materiaal en kleurmogelijkheden

Dit kan nu weer worden veranderd. Sims die door de fase van een ‘natuurlijke look’ gingen, weigerden kapsels uit aangepast materiaal. Maar alle vaders van de ontwikkelingsteamleden zeiden hoe hip ze er wel niet uitzagen, dus nu willen Sims hun kapels natuurlijk allemaal weer terug. Een klein beetje omgekeerde psychologie verricht wonderen.

Del Sol Valley National Park is nu te bewerken

Ontbossing is een belangrijke kwestie. Maar niet in het centrum van Del Sol Valley dus leef je uit en verander het National Park waarin je maar wilt. (Ik denk dat een mooi restaurant fantastisch zou zijn mocht je dat Gamepack hebben. Zo niet… er loopt momenteel een geweldige actie. Ik zou er gebruik van maken als ik jou was. #SchaamtelozeReclame)

Jasmine? Wat doe jij hier nou?

Soms dook Jasmine ineens op om de Positiviteitsuitdaging te doen in plaats van Millie Bobby Brown. Dat is niet langer het geval. Ga naar huis, Jasmine! Je bent een tikkeltje in de war. Dit is jouw taak helemaal niet. Maar ik begrijp het volkomen. Je voelt je gewoon een beetje onzeker. Een of andere coole nieuwe Sim verschijnt op het toneel om jou te kakken te zetten. Die jouw baan, of zelfs jouw doel in het leven, probeert in te pikken. Het is heel begrijpelijk dat je van slag bent, Jasmine. Het is echter stukken minder begrijpelijk dat je andere Sims aan de kant duwt om als eerste bij de voordeur te zijn. NIET COOL! Dus ga even zitten en denk na over wat je hebt gedaan. Misschien dat we je bij de volgende uitdaging dan terug laten komen.

SimGuruNinja

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Patches Getagged

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *