De Sims Mobile update 12.2.0 beschikbaar

Gisteravond heeft De Sims Mobile een nieuwe update gekregen die het spel voorbereid op het komende winterevenement. Dat evenement zal vergelijkbaar het afgelopen halloweenevenement uit twee verschillende fases bestaan waarbij je in de eerste fase bonusitems kunt ontgrendel die je een voordeel bieden tijdens het hoofdevenement. Meer over dat moment volgt later nog, al is de sneeuw in de buurt er nu wel alvast.

Dat daargelaten brengt de update ook een van de meest controversiële veranderingen met zich mee sinds de release van De Sims Mobile. Alle kleurenopties van voorwerpen en kleding zullen namelijk apart moeten worden gekocht, in sommige gevallen zelfs met SimCash. Hoewel dat betekent dat voorwerpen in aanschaf wat goedkoper zijn, zal het geen verrassing zijn dat er op de sociale media onder bijvoorbeeld de hashtag #SimsNObile veel geklaagd wordt over deze verandering. Zoals Iron Seagull bijvoorbeeld opmerkt zijn er alleen al kleurenopties (gewoon simpel zwart, geen gekke dingen of iets dergelijks) die duurder zijn dan een accessoirespakket van De Sims 4. Te gek voor woorden eerlijk gezegd, zelfs voor een freemium spel.

De afgelopen updates en evenementen – in het achterhoofd gehouden de problemen bij bijvoorbeeld het afgelopen oogstfeestevenement – hebben het spel al beduidend ‘duurder’ gemaakt om te spelen, dus we zullen gaan zien wat dit voor invloed heeft op de richting van het spel. De Sims Mobile heeft al best een aantal bugs en onhandigheden zoals het niet fatsoenlijk kunnen zoeken in bouwen, en in plaats van dat fatsoenlijk oplossen, maken ze het alleen maar erger.

Update 29 november 2018: het officiële Twitter account van De Sims Mobile heeft laten weten dat de prijzen op dit moment te hoog zijn door een bug. Bovendien zouden alle voorwerpen en kledingstukken die voorheen al zijn aangeschaft alle kleurenopties al moeten hebben. Naar beide problemen wordt gekeken.

The Sims Mobile – November 26th, 2018 Patch Notes

Hey Simmers,

We are kicking off this holiday season by transforming parts of town into a winter wonderland! Check out the snowy additions now! You can look forward to a holly jolly Winterfest event soon, including:

  • A limited-time quest where you can earn items that give you a head start in Winterfest
  • So many holiday-themed rewards. So, so many. You will be pleased.
    • Seriously though, everything from ugly sweaters to fanciful dress; lawn ornaments to the grandest of holiday trees!
  • ICE SKATING

Additionally, we’ve made some improvements to the Event screen so you can see the rewards more clearly and also see whether clothing items are for men or women.

Also, for one week only, we are holding a Home Catalog sale! All prices are slashed until December 4, 2018 at 10 AM PST. This comes with a change to the catalog where you can buy colors/patterns individually rather than bundled with the item purchase.

Key Bug Fixes

  • Fixed an issue with some event shifts not always appearing
  • Balsa Counters have been added to the Kitchen Basics Collection so that lower-level players can purchase them
  • Fixed a variety of issues that could result in a crash

Thanks for reading and all your continued support of The Sims Mobile!

SimGuruPaul

P.S. If the update is not showing up in the iOS App Store for you, please try going to your Updates tab and pull down to refresh the page.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *