De Sims 4 In de Natuur en Jungle Avonturen vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Jungle Avonturen

De game packs De Sims 4 In de Natuur en Jungle Avonturen zijn vandaag uitgebracht op de Xbox One en PlayStation 4. Beide pakketten hebben gemeen dat ze je Sims de mogelijkheid biedem op vakantie te gaan. Waar In de Natuur nog voornamelijk nieuwe activiteiten introduceert om in de bossen van Granite Falls te kunnen ondernemen, draait Jungle Avonturen op het zoeken naar schatten in de Selvadoradiaanse jungle. Zoals bij alle game packs kosten ze 20 euro.

De Sims 4 In de Natuur en Jungle Avonturen zijn nu verkrijgbaar voor de console

En we geven jou de perfecte manier om je vakantievierende Sims een beetje te pesten.

Vakanties zijn er om te ontspannen, tot rust te komen en de batterij weer op te laden. Met De Sims 4 In de Natuur en De Sims 4 Jungle Avonturen die vanaf vandaag verkrijgbaar zijn voor PlayStation 4 en Xbox One kunnen je Sims dat op tal van manieren doen. Maar, als je een beetje denkt zoals wij, is het natuurlijk nóg leuker om je digitale vriendjes een beetje te plagen. Want daar is De Sims toch ook voor bedoeld? Hieronder staan een aantal manieren om je Sims dwars te zitten als ze eigenlijk van hun tochtje door de wildernis zouden moeten genieten.

In de Natuur

Als je Sims gezellig rond het kampvuur zitten, kunnen ze nieuwe vrienden maken, oude banden herstellen en zelfs worstjes roosteren. Maar als de zon ondergaat, kun je je opmaken voor een aantal interessante verhalen. Als een Sim namelijk na 19.00 uur een spookverhaal vertelt, verschijnt er daadwerkelijk een spook! Als een van je Sims er behoorlijk geschokt uitziet, is dit de perfecte manier om hem of haar nog meer angst aan te jagen.

Als je Sims daadwerkelijk van het gezelschap van spoken genieten, valt er nog meer ‘pret’ te beleven als de zon opkomt. In dit pack kan het eten van elk soort giftige plant je Sim een echte prestatie geven! En als een prestatie voor jou gelijkstaat aan een ongemakkelijke bijwerking, dan heb je je werk goed gedaan.

Over ongemakkelijk gesproken… als je jouw Sim de eigenschap teergevoelig geeft, wordt deze misselijk bij de aanblik van overgeven, insecten en smerige omgevingen. Vreselijk voor je Sim natuurlijk, maar vreselijk leuk voor jou!

Jungle Avonturen

Het klieren van Sims in Selvadorada is bijna té makkelijk. Tijdens een tropische vakantie kunnen Sims behoorlijk vuil worden. Zonder de juiste hygiëne zullen je Sims een pesthumeur krijgen die hun vakantie een stuk minder leuk maakt. Je kunt uiteraard een ‘waterval in een fles’ in de cantina kopen voordat ze het tropische pad opgaan, maar dit is een artikel over het pesten van Sim, weet je nog?

Op de markt van Selvadorada is een kapmes een van de belangrijkste dingen om te kopen. Sims kunnen zich hiermee een weg door het dikke struikgewas kappen en onbekende plekken verkennen. Maar wat moeten Sims doen zonder dat handige kapmes? Hun handen gebruiken natuurlijk! En dat betekent dat hun handen na een tijdje onder de krassen zitten en je Sim super chagrijnig zullen zijn… Alweer.

Een ander handig item dat je in de cantina kunt kopen, is insectenafweermiddel. Dit handige antidotum komt goed van pas in de dichtbegroeide, vochtige jungle. Maar helaas ben jij ‘vergeten’ het te kopen. Dus heel jammer, maar… de poezelige huidjes van je Sims zullen in een ware landingsbaan voor de vele insecten veranderen.

Ga met je Sims kamperen in Granite Falls met De Sims 4 In de Natuur en beleef een geheimzinnig avontuur in Selvadorada met De Sims 4 Jungle Avonturen! Beide packs zijn vanaf vandaag, 4 december 2018, verkrijgbaar voor PlayStation 4 en Xbox One.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *