Het Feestdagenpakket krijgt binnenkort een update

Feestdagenpakket update december 2018
Een overzicht van een aantal van de nieuwe voorwerpen, kledingstukken en gerechten uit de update van het Feestdagenpakket.

Het De Sims 4 Feestdagenpakket bestaat inmiddels al een aantal jaar en heeft sindsdien al verschillende updates gekregen. Zoals te zien was in de Maxis Monthly van deze maand komt ook dit jaar weer een update die verschillende items voor bouwen en Creëer-een-Sim plus nog twee gerechten toevoegt. In deze post vind je een overzicht van al het nieuws dat ons te wachten staat. Wanneer de update precies komt is op het moment nog niet bekend, al zal dat vast snel genoeg zijn aangezien het ook al zo kerstmis is.

Het Feestdagenpakket is overigens volledig gratis en kan in Origin worden gedownload. Zodra de komende update beschikbaar wordt gemaakt zullen deze items daaraan worden toegevoegd. Helaas lijkt het erop dat Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One dit jaar nog geen beschikking krijgen tot de nieuwe voorwerpen aangezien SimGuruLegacy heeft bevestigd dat er in 2018 geen update meer gepland staat voor de consoles.

Bouwen

Om te beginnen zijn er in bouwen negen verschillende items. Het is voornamelijk decoratie, maar bijvoorbeeld ook een wat minder uitbundige open haard.

Creëer-een-Sim

Ook Creëer-een-Sim krijgt een vergelijkbare update met acht verschillende items:

  • 1 haarstijl voor vrouwen
  • 1 haarstijl voor mannen en vrouwen
  • 1 outfit voor vrouwen
  • 1 outfit voor mannen en vrouwen
  • 1 broek voor vrouwen
  • 1 top voor mannen
  • 1 paar schoenen voor vrouwen
  • 1 top voor kinderen

Zie de screenshots hieronder voor de verschillende items.

Gerechten

Als laatste komt het Feestdagenpakket ook nog met twee nieuwe gerechten: “Winter Cake” en “Crown Roast”. Zie de uitgelichte afbeelding bovenaan voor hoe ze eruit zien.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *