Aardigheid duurt het langst evenement gestart in De Sims Mobile

Aardigheid duurt het Langst

De Sims Mobile begin 2019 met het Aardig(heid) duurt het langst-evenement geïnspireerd op Millie Bobby Brown, een Britse actrice die voornamelijk bekend is geworden door haar hoofdrol in de Netflixserie Stranger Things. Millie Bobby Brown is overigens een bekende naam in de De Sims-wereld want we kennen haar nog van de positiviteitsuitdaging in De Sims 4 afgelopen november. Ook dit evenement lijkt daarop want het draait namelijk hoofdzakelijk om het voltooien van vriendelijke evenementen en interacties met andere Sims. In totaal zijn er negentien verschillende missies te voltooien waar je een week over mag doen. Aangezien de opdrachten niet al te moeilijk zijn – geen LamaZoom missies! – is dat ruim genoeg. Het voltooien van alle missies ontgrendeld drie verschillende vrouwelijke haarstijlen.

Mocht je alvast willen weten wat voor missies je tegen gaat komen, kijk dan bijvoorbeeld naar dit artikel op Sims Community.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *