Maxis Monthly 8 januari 2019

Maxis Montly

Nu de kerstvakantie achter de rug is, zal ook het nieuws rondom De Sims langzaamaan weer op gaan starten. Dat begint vanavond met de eerste Maxis Monthly van 2019. Om 20:00 uur Nederlandse tijd zal SimGuruKate ons een half uur lang proberen te vermaken met wat er de afgelopen maand in de De Sims-community is gebeurd en wat er komen gaat de komende maand. De stream is hieronder live te volgen en kun je tevens direct op Twitch bekijken.

De afgelopen keren werd er tijdens de Maxis Monthly’s steeds nieuwe content getoond, bijvoorbeeld van het terrein gereedschap of het eerstenpersoonsaanzicht. Of dat ook nu gaat gebeuren, dat is nog niet bekend. Wel heeft SimGuruKate duidelijk laten weten dat er tijdens deze en alle volgende live stream in ieder geval geen nieuwe pakketten zullen worden aangekondigd, en dat er ook niet altijd nieuwe content voor De Sims 4, De Sims Mobile en/of De Sims FreePlay getoond zal worden. Blijf bovendien altijd vriendelijk tegen de SimGuru’s en andere Simmers in de chat en op sociale media, zelfs al valt het allemaal tegen.

Update 21:00 uur: de herhaling staat online.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *