Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Geen update voor De Sims 4 op de pc én console in januari

De maand januari lijkt voorlopig een relatief rustige maand te gaan worden. SimGuruKate heeft namelijk bevestigd dat zowel de pc als de console deze maand geen update zullen krijgen voor De Sims 4. Voor de pc betekent dat automatisch ook dat er in januari ook geen nieuwe pakketten zullen worden uitgebracht. Of de console eenzelfde lot beschoren is, is niet met zekerheid te zeggen omdat de afgelopen update in theorie ook ondersteuning kan hebben toegevoegd voor toekomstige pakketten zonder dat we dat weten.

Uiteraard kunnen er wel gewoon nog pakketten worden aangekondigd die in februari of later uitkomen.  Bovendien zal volgende week ook in het teken staan van de komst van De Sims op Amazon Alexa.

Een gedachte over “Geen update voor De Sims 4 op de pc én console in januari”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>