De Sims 4 Word Beroemd komt in februari naar de console

De Sims 4 Word Beroemd

Een kleine maand nog en dan kunnen ook Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One aan de slag met De Sims 4 Word Beroemd. Op dinsdag 12 februari 2019 zal dit zesde uitbreidingspakket namelijk uitgebracht worden wat daarmee ook betekent dat er nu zelfs minder dan drie maanden zit tussen de oorspronkelijke release en de release op de console! Op een paar accessoirespakketten en een game pack na is dan ook meteen bijna alle content op de console verkrijgbaar.

De Sims 4 Word Beroemd zelf is een uitbreidingspakket dat zich – zoals de naam ook al weggeeft – richt op het beroemd worden. Daarvoor heb je bijvoorbeeld de nieuwe acteercarrière, maar zijn vrijwel alle carrières en veel vaardigheden aangepast om er beroemd mee te worden. Zie hier ook onze review van dit uitbreidingspakket.

Word Beroemd op console!

Stel je voor: jouw Sims chillen naast het zwembad van hun landhuis, genietend van hun razend succesvolle acteercarrière.

En stel je nog eens iets voor: een Sim die een zangcarrière nastreeft en in het centrum stemoefeningen doet voor kleingeld.

Of nog beter, stel je dit eens voor: jij ontwerpt het perfecte huis in de heuvels, inclusief grote berg geld, met uitzicht over het prachtige Del Sol Valley.

Al deze dromen kun je bijna uit laten komen, want het De Sims 4 Word Beroemd Expansion Pack komt naar Xbox One en PlayStation 4 op 12 februari 2019. Hieronder alvast een overzicht van wat je kunt verwachten, en als jij niet kan wachten om jouw Sims beroemd te maken, pre-order dan hier.

Een hele nieuwe wereld

Een van de leukste nieuwe toevoegingen van een expansion pack is de nieuwe wereld! Del Sol Valley ligt aan je voeten. Er wonen tal van beroemdheden en aanstaande sterren. De woonwijk is verdeeld in twee delen: Mirage Park in het laagland met redelijk geprijsde huizen en The Pinnacles, hoog in de heuvels, waar de jetset woont. Je Sims kunnen het museum, de nachtclub, de lounge en andere leuke locaties verkennen. Maar als je denkt dat elke Sim daar zomaar binnen kan lopen heb je het mis. Sims staan voor sommige bestemmingen misschien niet op de lijst. Maar je kunt altijd proberen om de uitsmijter te overtuigen je binnen te laten. Maak je geen zorgen als dat niet lukt. Hoe beroemder je Sim wordt, des te makkelijker het is om als VIP binnen te komen op exclusieve feesten.

Jouw Sim word een ster

Kijk uit Starlight Boulevard, want jouw Sim is geboren voor de rode loper. De schitterende acteercarrière is beschikbaar, dus jouw Sim kan zomaar uit het niets beroemd worden. Dus hoe kunnen jouw Sims in de schijnwerpers komen te staan? Als eerste beginnen ze de acteercarrière. Daarvandaan komen ze terecht in een stroomversnelling van vermaak en roem, zolang je Sims de druk aankunnen natuurlijk. Om een ster te worden moet je je acteerkunsten oefenen, je laten zien op social media en je inschrijven bij een talentenbureau. Hoe meer Roem, des te meer leuks je kunt ontgrendelen, zoals een geldtelefoon om te pronken met je cash. Dat heeft jouw Sim wel verdiend, toch?

De Sims 4 Word Beroemd

En het beste is dat je je Sim kunt vergezellen bij het acteerwerk. Jij bestuurt je Sim tijdens optredens op de kavel van de studio, waar je Sim onder handen genomen wordt in de make-upstoel, in een goed boekje probeert te komen bij de regisseur en een Oscar-waardige prestatie aflevert. Hoe meer roempunten jouw Sim verdient, des te meer roemvoordelen je kunt kiezen.

Roem is alles

Elke Sim die in Del Sol Valley woont, heeft een publiek imago, wat een combinatie is van reputatie en celebrityniveau. Naarmate hun celebrityniveau stijgt, verdienen ze roempunten, ontgrendelen ze voordelen en andere extra’s zoals zomaar doorgelaten worden op de hotste plekken van de stad. Er zijn vele manieren om punten te verdienen en voordelen te krijgen. Je Sim kan muziek of grappen maken tijdens een openpodiumavond, doneren aan een goed doel, hangen met een grote ster (duimen maar!) of zelfs het kind van beroemde ouders zijn.

Hebben jouw Sims ooit een baanbrekend zicht op mode willen hebben? Nou, dat zullen ze voor hun ogen zien gebeuren wanneer andere Sims zich net zo beginnen te kleden als zij. Razend populair bij de fans willen zijn? Wanneer je Sim alles opzij zet om even te poseren op Starlight Boulevard, zouden voorbijgangers zomaar eens in van hun stokje kunnen gaan. Maar je hoeft ze niet op te rapen hoor. Dat doen de uitsmijters wel voor je. Wanneer je Sims het squadvoordeel ontgrendelen, hebben ze de leiding over een groep andere te gekke Sims waar ze gewoon niet zonder kunnen. Sims kunnen onmogelijk beroemdheden zijn zonder rond te lopen met een entourage.

Maar pas op: roem komt met een prijs, en we hebben het niet over Simdollars. Fans, vooral als ze een geobsedeerd zijn, kunnen zich een beetje… vreemd gedragen in de buurt van jouw Sim. En breek me de bek niet open over de paparazzi. Kan een beroemdheid niet gewoon met rust gelaten worden? Niet echt, tenzij ze ervoor kiezen om een vermomming aan te trekken.

Ben jij klaar om naar Del Sol Valley te gaan? De Sims 4 Word Beroemd is verkrijgbaar vanaf 12 februari 2019 op Xbox One en PlayStation 4.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *