Winter Opwarmer-evenement begonnen in De Sims Mobile

Winter Opwarmer-evenement

Zojuist is het Winter Opwarmer-evenement begonnen in De Sims Mobile. Ditmaal kun je speciale badeendjes verzamelen om uit te geven aan allerlei zomerse zwemkleding en tuindecoratie. Badeendjes kun je verzamelen door het voltooien van (speciale) evenementen, als beloning voor het voltooien van de LamaZoon takenlijstjes en bij het voltooien van de tijdelijke missies. Je hebt hiervoor precies een week de tijd.

Als je De Sims Mobile al een tijdje hebt gespeeld dan komen veel van de beloningen bekend voor: maart vorig jaar was er namelijk een soortgelijk evenement. Om het toch spannend te houden is er een nieuwe hoofdprijs toegevoegd: het Vorstelijke Bubbelbad, simpelweg een luxer bubbelbad. Ook de bar die je krijgt bij het voltooien van alle missies is nieuw.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. Wel zonde van de update je moet 1250 bad eendjes verzamelen en bij de meeste speciaal missie,s krijg je maar 125 bad eend muntjes en dat bij elke speciaal missie,s en je krijg maar 250 bad eend muntjes bij Lamazoom en de Lamazoom is om de 4 uur en dan moet je eerst nog het allemaal voltooien van de lamazoom en daar gaat heel veel tijd in zitten dat het eigenlijk onhaalbaar is of je moet telefoon helemaal opwaarderen met cupcakes of sims dollars nee dat is het me niet waard een dikke 5 voor deze update

    1. Je hoeft zo’n missies ook niet in een dag te halen. In totaal komen er drie van zo’n missies en die kun je op zich best goed vooruit plannen als je een van de gidsen van een De Sims Mobile Game Changer erbij pakt (deze bijvoorbeeld: https://simscommunity.info/2019/01/17/the-sims-mobile-winter-warm-up-event-quest-walkthrough/). Zo kun je bijvoorbeeld een LamaZoom beginnen maar die pas voltooien op het moment dat zo’n missie er is. Datzelfde geldt voor de 125 gratis eendjes om de twaalf uur. Leeg die niet om het uur of sneller maar wacht totdat je bij zo’n missies aankomt als je weet dat je daar snel komt.

      Overigens is LamaZoom gewoon vervelend om te doen, zeker als je vooruit probeert te plannen met een of twee lange diensten en de rest normale diensten en je vervolgens drie van die simpele taken krijgt. Probeer in zo’n geval gewoon iemand zijn evenement buitenshuis te doen dat nog niet klaar is op het moment dat je begint met LamaZoom. Vier Sims hebben is daarvoor bovendien ook een absolute must. Alle SimCash die je krijgt zou daar als eerste naar uit moeten gaan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *