Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Console krijgt vanavond grote update

Simmers op een PlayStation 4 of Xbox One kunnen uitkijken naar nieuwe content voor De Sims 4 met onder andere het terreingereedschap, eerstepersoonsaanzicht en nieuwe content uit het Feestdagenpakket.

Ondanks dat SimGuruKate eerder deze maand nog bevestigde dat De Sims 4 in januari geen update zou krijgen op zowel de pc als de console, blijkt dat op de laatste dag van de maand toch niet helemaal waar te zijn. Simmers op een PlayStation 4 of Xbox One kunnen vanavond rond 19:00 uur Nederlandse tijd namelijk een grote update verwachten waarin zo’n beetje alle nog ontbrekende features uit afgelopen pc-updates worden toegevoegd aan het spel, zo heeft SimGuruKate zelf op Twitter laten weten.

Bevestigde features zijn in ieder geval het terreingereedschap, eerstepersoonsaanzicht en de nieuwe content uit het Feestdagenpakket die afgelopen december werd geïntroduceerd. Vanavond zullen de patch opmerkingen volgen en kunnen we zien wat er verder allemaal is geüpdatet en toegevoegd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>