De Sims 4 Console krijgt vanavond grote update

De Sims 4

Ondanks dat SimGuruKate eerder deze maand nog bevestigde dat De Sims 4 in januari geen update zou krijgen op zowel de pc als de console, blijkt dat op de laatste dag van de maand toch niet helemaal waar te zijn. Simmers op een PlayStation 4 of Xbox One kunnen vanavond rond 19:00 uur Nederlandse tijd namelijk een grote update verwachten waarin zo’n beetje alle nog ontbrekende features uit afgelopen pc-updates worden toegevoegd aan het spel, zo heeft SimGuruKate zelf op Twitter laten weten.

Bevestigde features zijn in ieder geval het terreingereedschap, eerstepersoonsaanzicht en de nieuwe content uit het Feestdagenpakket die afgelopen december werd geïntroduceerd. Vanavond zullen de patch opmerkingen volgen en kunnen we zien wat er verder allemaal is geüpdatet en toegevoegd.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *