Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

Wereld van Luxe-evenement begonnen in De Sims Mobile

Net zoals bij het Winter Opwarmer-evenement twee weken terug wordt nu ook het Wereld van Luxe-evenement herhaald in De Sims Mobile. De grote prijs is ditmaal nog steeds de bubbelbar; er zijn geen nieuwe items toegevoegd. De opzet is verder vergelijkbaar met het Winter Opwarmer-evenement, dus de prijzen zijn willekeurig en kunnen worden verdiend door het voltooien van een van de drie speciale missies, de LamaZoom takenlijst of een van de achttien missies. Je hebt hiervoor precies een week de tijd.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>