Chinees Nieuwjaar content komt naar De Sims 4

Chinees Nieuwjaar

Zoals gisteren is aangekondigd zal De Sims 4 vanavond een nieuwe update. Tijdens de Maxis Monthly werd vervolgens getoond dat die update speciale kledingstukken en voorwerpen met zich mee zal brengen rondom Chinees Nieuwjaar dat vandaag wordt gevierd.

De Maxis Monthly begon eerst met allerlei feestelijkheden vanwege de verjaardag van de franchise, maar halverwege nam SimGuruGraham het over om ons de nieuwe content te laten zien. Dat begon met de nieuwe kledingstukken uit Creëer-een-Sim. Zoals hierboven te zien is krijgt iedere leeftijdsgroep dus minimaal een nieuwe item. Creëer-een-Sim zelf kregen we niet te zien, maar alle tops en jurken uit de screenshot zijn in ieder geval nieuw. Ook krijgen peuters een nieuwe haarstijl en vrouwen een ketting en oorbellen.

Vervolgens werd de content uit bouwen getoond. De twee eerste items daarvan zijn ook het bovenstaande screenshot al te zien: de citroenboom en het beeld van het varken – het wordt namelijk het jaar van het varken.

Binnen zien we verder nog een tafel met stoelen, gordijntjes, een lamp en verschillende decoratiestukken. Als laatste komen er ook nog twee verschillende gerechten: Vegetable Dumplings en Mud Carp. Zoals gezegd zal de update vanavond rond 19:00 uur Nederlandse tijd uitkomen.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

    1. Uiteindelijk vast wel, maar vandaag alleen pc en Mac. Gezien de laatste update net is geweest zal het sowieso nog wel even duren

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *