Community blog: Ter liefdevolle herinnering aan Gerri Lawlor

Lieve Simmers,

We hebben helaas te horen gekregen dat Gerri Lawlor is overleden. Gerri was de oorspronkelijke vrouwelijke stemactrice in De Sims en een van de belangrijkste redenen waarom Simlish zo’n hilarisch digitaal fenomeen is.

Gerri was een fantastische improvisatorische comédienne die haar enorme persoonlijkheid via de microfoon liet spreken. Ze was een van de grappigste mensen waarmee ik ooit mee heb samengewerkt. We leerden Gerri kennen via Claire Curtin, die haar had gespot in de plaatselijke improvisatiescene van San Francisco. Gerri’s vrijgevigheid en de wil om alles te proberen, is een van mijn meest waardevolle herinneringen aan de twintig jaar dat De Sims nu bestaat. Het is nog steeds iets waar ik op bouw en tot aan de dag van vandaag van leer.

Gerri en haar mannelijke tegenhanger, Stephen Kearin, lieten ons tijdens talloze sessies in de studio dubbel liggen van het lachen, tot aan het breken van een rib toe.

Hun creatieve vrolijkheid tijdens het inspreken van Simlish blijft een van de hoogtepunten uit mijn carrière en vormt een herinnering aan hoe mooi en bevredigend het leven kan zijn.

Gerri, we zullen je zo ontzettend missen en zijn dankbaar voor onze tijd samen.

Dag dag! (Gerri zei het als eerste.)

Robi Kauker, Audio Director

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *