De Sims 4 Filmavond Accessoires komt volgende week naar de console

Terwijl De Sims 4 Word Beroemd morgen nog uit moet komen is ook het volgende pakket voor de console inmiddels bekendgemaakt: De Sims 4 Filmavond Accessoires. Dit accessoirespakket dat ruim drie jaar geleden op de pc verscheen zal vanaf 19 februari 2019 ook op de PlayStation 4 en Xbox One te verkrijgen zijn.

Logischerwijs draait Filmavond Accessoires om het bekijken van films. Daarvoor heb je bijvoorbeeld grote televisieschermen (toevallig heeft Word Beroemd ook een echt bioscoopscherm), een popcornmachine en ook de vele verschillende films zelf ontbreken niet. Om dat aan te vullen omvat het pakket kleding en voorwerpen uit de ietwat unieke Boho-Chique stijl. Een leuke afwisseling, maar qua gameplay misschien ietwat tegenvallend als je de laatste accessoirespakketten gewend bent. Meer daarover lees je in onze review van het pakket.

De Sims 4 Filmavond Accessoires komt naar de console

Het is weer tijd voor awards, Simmers. Je weet wel, die tijd dat de mensen die ons het hele jaar hebben vermaakt samenkomen om ons nog meer te vermaken, maar dan met fancy outfits en trofeeën? Anyway, dit betekent meestal dat iedereen het over films heeft. Heel veel zelfs. Dus dachten we dat dit het perfecte moment zou zijn om De Sims™ 4 Filmavond Accessoires naar de console te halen!* Op 19 februari 2019 hebben je Sims alle spullen in huis om er een memorabel filmavondje van te maken. Lees hieronder wat je allemaal kunt verwachten.

Schermtijd

Ik scherm, jij schermt, we schermen allemaal voor . . . nou ja, je snapt het wel. Het is de filmprojector van onze dromen en je Sims kunnen van tien originele films genieten die erbij worden geleverd. Elke film heeft zijn eigen thema, of je nu actie, komedie, romantiek, horror of kindvriendelijk voor de kleintjes kiest. Hou een gezellig avondje thuis of geef een filmfeest buiten waar Sims zich zullen verbazen, schuddebuiken van het lachen of in tranen uitbarsten als ze deze fantastische films bekijken.

Sterrennacht

Naast de filmprojector wordt Filmavond Accessoires ook geleverd met meubels en decoratieve accenten om indruk te maken op de filmvriendjes van je Sim. En het leukste is dat je ook buiten film kunt kijken! Pak je lekker in en geniet van de avond in bohemien sfeer of, als je dat liever hebt, zet het scherm binnen neer en geniet van een intieme loungesetting.

Snacktijd

Wees eerlijk. Geen film is natuurlijk compleet zonder een bak verse popcorn en met de Popcornpoffer kun je de lekkerste variaties maken. Wordt het de traditionele popcorn met boter? Of met kaas of karamel? Kijk alleen uit, want de popcorn kan alle kanten opvliegen als je Sims naar een horrorfilm kijken!

Dus, welke film zullen jouw Sims als eerste bekijken? De Sims 4 Filmavond Accessoires is vanaf 19 februari 2019 verkrijgbaar op de Xbox One en PlayStation 4.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *