Wees mijn Valentijn-evenement begonnen in De Sims Mobile

Wees mijn Valentijn

Nu het voorbereidende Op zoek naar de Liefde-evenement voorbij is, is het tijd voor het hoofdevenement rondom Valentijnsdag in De Sims Mobile: het Wees mijn Valentijn-evenement. Vergelijkbaar met de voorgaande grotere evenementen draait het hier om het verzamelen van voldoende evenementitems, rozen ditmaal, die je vervolgens naar eigen keuze kunt inwisselen tegen verschillende prijzen. Rozen verzamelen doe je door het voltooien van de tijdelijke missies, de speciale evenementen, de LamaZoom-takenlijsten of soms bij het voltooien van overige evenementen. Als het voorbereidende evenement helemaal hebt afgerond dan zullen de speciale evenementen met een derde van de tijd worden ingekort. Het voltooien van alle missies levert daarnaast een speciaal relatieverhaal op, dus zeker de moeite waard om die te proberen te halen.

Vergeet vooral ook niet om de eerste beloning te plaatsen. Daarmee kun je namelijk 125 gratis rozen krijgen iedere 12 uur terwijl je die makkelijk kunt vergeten. Mocht je willen weten welke taken je zoal tegen kunt komen bij de missies, kijk dan hier.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *