Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 StrangerVille

De Sims 4 komt morgen met de aankondiging van een nieuw pakket

We hebben er wat maanden op moeten wachten, maar ook De Sims 4 krijgt binnenkort weer nieuwe betaalde content. Morgen rond 19:00 uur Nederlandse tijd volgt de aankondiging en met de teaser van vandaag worden we ook niet echt wijzer. Kijk zelf maar…

Ook de SimGuru’s gaan op Twitter vrolijk door met het veranderen van avatars en het plaatsen van ‘subtiele hints’ op Twitter. Het goede nieuws: die hints wijzen in ieder geval op de komst van een nieuwe woestijn-wereld. (Als je goed kijkt kan het namelijk niet Oasis Springs zijn.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>